Haber Detayı
28 Mart 2019 - Perşembe 12:43 Bu haber 20807 kez okundu
 
Hüyük Devlet Hastanesi Hizmete Açıldı
HÜYÜK - Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ve en kısa sürede açılacağı sözünü verdiği Hüyük Devlet Hastanesinde poliklinik, acil servis, yataklı servis, diyaliz, laboratuar ve görüntüleme hizmetleri sunulmaya başlandı.
Sağlık Haberi
Hüyük Devlet Hastanesi Hizmete Açıldı

HÜYÜK - Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ve en kısa sürede açılacağı sözünü verdiği Hüyük Devlet Hastanesinde poliklinik, acil servis, yataklı servis, diyaliz, laboratuar ve görüntüleme hizmetleri sunulmaya başlandı.

Hastanede incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları da sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet ederek, hastanenin Hüyük ilçesine hayırlı olmasını temenni ettiler. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet hastalara çiçek dağıttılar.

Hüyük Devlet Hastanesi’nin çok kısa sayılabilecek bir zaman dilimi içerisinde tamamlandığını ve modern binasında hizmet sunmaya başladığını vurgulayan Prof. Dr. Koç, Yeni hastanede hasta konforu ve hizmet alanlarının çağdaş standartlara uygun hale getirilmiş olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Hüyük’lü vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini yeni teknolojik cihazlarla donatılmış modern bir hastaneden alacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Hastane inşaatının teslim alınmasından itibaren 10 gün içerisinde tüm birimleri ile hizmete girmesinde ve tıbbi cihaz ile tefrişatlarının tamamlanmasında desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Hüyük Devlet Hastanemizi yeni hastane ile birlikte yeni tıbbi cihazlarla da güçlendireceğiz. Personel ve doktor yönünden de eksiklikleri hep birlikte tamamlayacağız” dedi.

Hüyük Devlet Hastanesi’nin 20 yatak kapasitesi ile hizmet sunacağını belirten Prof. Dr. Koç, hastane iç tefrişat malzemelerinin tamamının yenilendiğini söyledi. Taşınma işlemleri sırasında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına her türlü tedbirin alındığının da altını çizen Prof. Dr. Koç, “Hastane idarecilerimizle birlikte taşınma sürecini bizler de yakından takip ediyoruz. Hastalarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına gerekli tüm önlemleri alıyoruz” dedi.

Yeni hastane binasının eski hastane ile kıyaslanamayacak seviyede farklı ve güzel olduğunu söyleyen vatandaşlarda, hastane inşaatının tamamlanmasında ve hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Devlet, Hastanesi, Hizmete, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı