Haber Detayı
28 Mart 2019 - Perşembe 12:32 Bu haber 7014 kez okundu
 
Belediye’den Müftü Çelikoğlu'na Veda yemeği
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından Beyşehir İlçe Müftüsü olarak görev yaparken Artvin İl Müftüsü Yardımcılığı görevine atanan Mahmut Çelikoğlu’na bir veda yemeği programı düzenlendi.
Güncel Haberi
Belediye’den Müftü Çelikoğlu'na Veda yemeği

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından Beyşehir İlçe Müftüsü olarak görev yaparken Artvin İl Müftüsü Yardımcılığı görevine atanan Mahmut Çelikoğlu’na bir veda yemeği programı düzenlendi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, “Üç yıllık görevimizi Beyşehir’de layıkıyla yapmaya çalıştık. Beyşehir insanının hayırseverliği, mütevazılığı bizleri daha güzel hizmetler yapmaya zorlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu veda yemeğine icabet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, görevlerin de ömür gibi bir sonunun olduğuna vurgu yaparak, “Beyşehir’de 5 yıl önce görevi devraldığımızda burada farklı kurum müdürlerimiz vardı. Bugün ise değişenler var, değişmeyenler var. Ama ne olursa olsun biz ilçe müftümüzü çok sevdik. Beyşehir’imizde ve 67 mahallemizde çok fazla emek verdi. Hem kendisine hem de müftülük çalışanlarına bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özaltun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz de bu 5 yıllık süreçte elimizden gelenleri yapmaya özen gösterdik. Beyşehir’imizde gerek sivil toplum kuruluşu başkanlarımızla olsun gerek kurumlarımızla olsun istişare çerçevesinde Beyşehir’imize altın bir dönem yaşattık.  Tabi ki bu zaman zarfında belki gönül kırgınları olmuştur ama bu kırgınlıklar memleketimizin menfaati için olmuştur. Çünkü memleketin çıkarı ve menfaati benim için her şeyden önceliklidir. Memleketimizin çıkarı varsa gözümüz hiçbir şeyi görmez. Dolayısıyla Beyşehir’de bugün geriye dönüp baktığınızda yüzlerce hizmet sayabiliyorsunuz. Önemli olan bu hizmetleri bırakabilmekti, insanlar geçicidir eserler kalıcıdır.”

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de yaptığı konuşmada, Müftü Çelikoğlu’nun çok değerli bir din görevlisi olduğunu vurgulayarak, “Şimdiye kadar ilçemize yaptığı tüm hizmetlerden ötürü çok teşekkür ederim. Ülkemizde bu Mahmut Çelikoğlularını çoğaltmamız gerekir. Kendisi bu konuda çok başarılı bir müftümüz. Müftümüz hizmet süresince kusursuz bir şekilde görevini yerine getirmiştir. Bu ayrılık hüzün getiriyor ama mesele gönül ayrılığının olamaması, bu ayrılıklar bir şekilde giderilir fakat gönül ayrılığının giderilmesi zordur. Ben sayın müftümüze bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Müftü Çelikoğlu’na ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı protokol tarafından teşekkür belgesi, plaket ve tablo takdim edildi.

Programa, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri Salim Erdem ve kurum amirleri katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Belediye’den, Müftü, Çelikoğlu'na, Veda, yemeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı