Haber Detayı
18 Mayıs 2020 - Pazartesi 14:27 Bu haber 3915 kez okundu
 
Bayındır; tüm ekiplerimizle sahadayız
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yoğun trafik akışına sahip şehrin ana arterlerinden Özdilek Caddesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Güncel Haberi
Bayındır; tüm ekiplerimizle sahadayız

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yoğun trafik akışına sahip şehrin ana arterlerinden Özdilek Caddesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt, yama ve parke taş çalışmaları devam ediyor. Öte yandan Ramazan Bayramının yaklaşması ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız kazandırdı. Sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren ekipler şehrin her noktasında asfalt yama, parke tamiri, yeşil alan çalışmaları, çevre temizliği ve esnaf denetimlerini sıkılaştırdı.

“At binenin, kılıç kuşananın” atasözüyle yapılan çalışmaları örneklendiren Başkan Bayındır şu açıklamalarda bulundu.

"Beyşehir’de hep birlikte üreten Beyşehir sloganıyla çıktığımız bu yolda, Allahuteala bize bu görevi nasip ettiği için önce yaratana şükrediyorum. Biz kendi yağıyla kavrulan, kendi ekmeğini üreten belediye olduk. Sokaklar tozdu, yamaydı, bozuktu biz bunların altından kalkarız. Bu memleket doğal gazı alacak. Bu memleket yeniden su hatlarında yeniliğe gidecek. Bu memlekette Telekom’un alt yapısında günümüz teknolojisini yaşayacak. ENERYA doğalgazı, KOSKİ alt yapıyı, Tele kom ağ sistemlerini, MEDAŞ elektrik sistemlerini yerin altına almak şehrin vizyonu için gereklidir. Beyşehir kamuoyundan bu konuda anlayış bekliyorum. Ben yarın kazılan bir yeri ertesi güne kalmadan kapatacak kadar suratlı biriyim. Uyumam, çalışırım vatandaşımı mağdur etmem. 2022’den itibaren bu memleketin bütün alt yapıları bittikten sonra kaldırımları, asfaltları genişletip sıcak asfalt ile kaplamak 2024’e kadar benim boynumun borcu. Ben Beyşehir halkına zevkle yürüdüğü bir şehir bırakacağım. Bu konuda yine tüm Beyşehir’den anlayış bekleyerek tüm hemşehrilerime minnet, şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır;, tüm, ekiplerimizle, sahadayız,
Yorumlar
Haber Yazılımı