Haber Detayı
22 Ocak 2020 - Çarşamba 11:56 Bu haber 4775 kez okundu
 
Bayındır: Yeni yetişen neslin önünü açmak boynumuzun borcu!
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır istihdama yönelik yönelik, iş başvurusu ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
Ekonomi Haberi
Bayındır: Yeni yetişen neslin önünü açmak boynumuzun borcu!

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır istihdama yönelik yönelik, iş başvurusu ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
Beyşehir kültür ve yaşam merkezinde yapılan toplantıda Antalya’nın Belek, Kemer ve Kundu bölgesi olmak üzere yedi otelde Mart ve Kasım ayları dahil çalıştırılmak üzere garson, steward(bulaşıkçı), can kurtaran, meydancı, kat hizmet görevlisi ve güvenlik görevlisi bölümleri için tamamı Beyşehirli olan vatandaşlardan iş başvurusu alındı. Gerekli eğitimlerin verilmesinin ardından yeni sezonda iş başı yapılacağı vurgulandı. Toplantıda 75 kişi başvuru yaparken üniversitede okuyan turizm otelcilik bölümü öğrencilerine de destek verileceği belirtildi.


Yapılan toplantıda, Ülke olarak bir şey anlamalıyız, üretmekten yana politikaları hızlandırarak birlikte üreten millete doğru gidilmesinin gerektiğini vurgulayan Bayındır, şu açıklamalarda bulundu.
“Her alanda ülkemiz artık bir şey anlamalı, bırakın Beyşehir’i ülkemiz bir şey anlamalı! Üretmekten yana politikalarımızı hızlandırmalı, birlikte üreten millete doğru gitmeliyiz. Yeni yetişen neslimizin önünü açmak, yolunu açmak biz büyüklerin boynunun borcudur. Bu maksatla böyle bir organizasyon yapıyoruz. Bugün SHERWOOD otellerinin sahipleri yetkilileri patronları genel müdürleri her birinden ayrı ayrı Allah razı olsun diyorum. Özellikle Ahmet Polat kardeşim benim oğlumun okul arkadaşı devre arkadaşı onun desteğiyle değerli kardeşlerim buradalar. Bu bölgenin güvenlik mezunu, turizm mezunu bu şehrin bu toprağın yetişmiş insanlarını Akdeniz’de otellerde yetişme üzere seminerler yapmak üzere buğun burada müracaatlar alınıyor. Şunu düşünüyoruz bu topraklarda hiç boş insan kalmasın, bu toprakta işsiz insan kalmasın.”


BU ÜLKE ANCAK BİRLİKTE ÇALIŞIR, BİRLİKTE ÜRETİRSE AYAĞA KALKAR!

Başkan Bayındır bir diğer açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “Köylüyü hayvancılık ve tarıma şehirde yaşayanları sanayi ve endüstriye Beyşehir gibi turizm de doğa cenneti bu harika yerde turizm alanında yetiştirmek biz yönetenlerin boynunun borcu olduğunu biliyorum. Bu maksatla bu organizasyonları çoğaltıyoruz. Tekstil dahil bölgede yetişmiş eleman sayısını kalifiyeli eleman sayısını çoğaltarak biz ayağa kalkarız. Bu ülke ancak birlikte çalışır, birlikte üretir birlikte önündeki işin değerini bilirse ayağa kalkar. Bu düşünceyle biz toprağımızın çocuklarına sahip çıkmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır:, Yeni, yetişen, neslin, önünü, açmak, boynumuzun, borcu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı