Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 16:25 Bu haber 4925 kez okundu
 
Belediye Başkanı Adil Bayındır'dan iyi haber...
BEYŞEHİR - Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurduktan sonra kendisini arayan soran, dua eden herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Adil Bayındır'dan iyi haber...
Güncel Haberi
Belediye Başkanı Adil Bayındır'dan iyi haber...

BEYŞEHİR - Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurduktan sonra kendisini arayan soran, dua eden herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Adil Bayındır'dan iyi haber...

"SAĞLIK DURUMUMLA İLGİLİ ÇOK ŞÜKÜR BİR SIKINTIM YOK"

Başkan Bayındır, "Şehrimden ve işimden ayrı kalmanın burukluğunu yaşıyorum"şeklinde sözlere yer verdi...

Beyşehir ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Belediye Başkanı Adil Bayındır, evindeki devam eden karantinanın 3.gününde yaptığı paylaşımında, "Sağlık durumumla ilgili, şükürler olsun bir sıkıntım yok"dedi.

Başkan Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı ikinci paylaşımda, sağlık durumu hakkında da bilgiler verdi.

Kovid-19 testinin pozitif çıkmasıyla ilgili yaptığı paylaşımın ardından uzaktan yakından, Türkiye'nin ve dünyanın dört köşesinden, gerek sosyal medya mesaj ve yorumları, gerekse telefon aracılığıyla tarafına ulaşılarak, iyi dileklerini, dualarını ileten ve yanında olduklarını hissettirdiği tüm hemşerilerine teşekkür eden Bayındır, şu ifadelere yer verdi:

"Arama ve mesajlarına cevap veremediğim herkesten de özür diliyorum. Sağlık durumumla ilgili; şükürler olsun bir sıkıntım yok, moral motivasyonum yerinde, günüm istirahatle geçmektedir. Benim açımdan sorun teşkil eden tek durum; şehrimden ve işimden ayrı kalmamın burukluğu ama bu konuda da tüm personelime güvenim sonsuz. Onlar benim yokluğumu hissettirmeden, mesai mefhumu olmaksızın hizmetlerimize devam ettiklerinden en ufak şüphem yoktur. Bu konuda tüm personelime teşekkür ediyorum.

Tedavi sürecimle ilgili yakın ilgi ve alâkalarını gördüğüm; Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu bey, Uz.Dr. Burçin Özkart hanım, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kendir bey ve onların nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Son olarak dünyayı etkisi altına alan bu virüs belasından en kısa zamanda kurtulmak adına Allah cc. dua ediyor, tedavi süresi devam eden herkese şifa diliyorum. Daha güzel Beyşehir yarınlarında yine hep birlikte olacağız inşallah. Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun."

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Belediye, Başkanı, Adil, Bayındır'dan, iyi, haber...,
Yorumlar
Haber Yazılımı