Haber Detayı
18 Eylül 2020 - Cuma 06:36 Bu haber 5388 kez okundu
 
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Kovid 19 Testi Pozitif Çıktı
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yokuş, "Ailemle birlikte karantinadayım"ifadelerini kullandı.
Güncel Haberi
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Kovid 19 Testi Pozitif Çıktı

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yokuş, "Ailemle birlikte karantinadayım"ifadelerini kullandı.

Beyşehirli hemşehrimiz Milletvekili Yokuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Eylül 2020 tarihi itibariyle eşi ve kendi koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını belirtti.

"TEDAVİ SÜRECİMİZ İYİ GİDİYOR"

Doktorların gerekli tetkikleri yaptıktan sonra ilaçla tedavilerinin evde izole olarak yapılmasına karar verdiğini aktaran Yokuş, şunları kaydetti:

"Çok şükür şimdilik tedavi sürecimiz iyi gidiyor.Bu süreçte (yani yakın zamanda) benimle teması olan dostlarımın tedbir için test yaptırmalarında fayda olacağını düşünüyorum.

Bu salı günü 15/9/2020 tarihi itibariyle eşim ve benim koronavirüs testlerimiz maalesef pozitif çıkmıştır.

Doktorlarımız gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra ilaçla tedavimizin evde ( izole ) olarak yapılmasına karar vermişler. Çok şükür şimdilik tedavi sürecimiz iyi gidiyor.

OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE DE KATILAMAYACAK

Bilindiği gibi 20 Eylül Cumartesi günü Ankara'da partimizin 2. Olağan Büyük kongresi gerçekleştirilecektir.

Genel kurulumuza fiziken katılamayacağım. Ancak bütün ruhumla ve yüreğimle cesurların arasında olacağım.

İnanıyorum ki; Sn. Genel başkanımızın önderliğinde yapılacak büyük kurultayımız iktidara yürüyüşümüzün şafağı sökmeye başlayacak ülkemiz aydınlığa, milletimiz ise güneşine kavuşacaktır.

Büyük Kurultayımızı şereflendirecek ve Türk milletine ümit olacak kararlar alacak olan tüm cesurları kutluyorum.

Ayrıca, partimizin yönetim ve diğer organlarına aday olarak kutlu davamızı iktidara, Genel başkanımızı Cumhurbaşkanlığı makamına taşımak arzusunda olan Türkiye sevdalılarına da başarılar diliyorum.

Biliyor ve inanıyorum ki; Büyük Türk milletinin gözü kulağı Toyumuzda olacaktır. Toyumuzun sonunda milletimize umut ve heyecan verecek bir muhteşem sonuç çıkacaktır. Bu başarılı sınav ise bizi hedefe taşıyacaktır.

Bu vesileyle Genel kurulumuz şimdiden Türk-İslam alemine, milletimiz ve kutlu davamızın cesur yüreklerine hayırlara vesile olmasını Yüce mevlamızdan niyaz ediyorum.

"TELEFONLARIM KAPALI OLACAK"

Not : Karantina nedeniyle bir süre Telefonum kapalı kalacaktır (Doktor tavsiyesi) Acil sorun ve talepleri olan partili partisiz tüm kardeşlerim danışmanlarımın telefonlarında yardım talep istemelerini önemle rica ediyorum. Allah'a emanet olunuz"

Beyşehirli hemşehrimiz Konya milletvekili Sayın Fahrettin Yokuş ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, acil şifalar temenni ediyoruz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İyi, Parti, Konya, Milletvekili, Fahrettin, Yokuş, Kovid, 19, Testi, Pozitif, Çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı