Haber Detayı
26 Ocak 2015 - Pazartesi 10:08 Bu haber 5089 kez okundu
 
Belediye'den Spora Destek
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediye Spor Tekvando Kulübü sporcularını ziyaret ederek antrenmanlarda kullanmak üzere 3 adet insan figürlü boks stanttı hediye etti.
Spor Haberi
Belediye'den Spora Destek

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek her geçen gün artarak devam ediyor. 
        Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte tekvandocuları ziyaret eden Başkan Özaltun bir süre sporcuların antrenmanlarını izledi; sonrasında tekvandocularla sohbet eden Özaltun, Beyşehir’in sporcularına yakışır başarılar beklediğini söyledi.
        Spora ve sporcuya verdiği önemi, sporun tüm branşlarına verdiği destekle ortaya koyan Belediye Başkanı Özaltun, “Sağlıklı bir yaşam ve toplum için çocuk ve gençlerimizin sokaklardan kurtarılarak, spora yönlendirilmeleri, spor yapmaları gerekliliğinin hepimiz farkında olmalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma ve sportif etkinliklere katılımları konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ülkemizde ve dünyanın farklı ülkelerinde başarılarıyla Beyşehir’i en iyi şekilde temsil eden, göğsümüzü kabartan sporcularımıza teşekkür ediyor, bu başarıların minik sporcularımıza da örnek olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.
         Başkan Özaltun’un ziyaretiyle çok mutlu olduklarını dile getiren sporcular, antrenmanlarında kullanmak üzere hediye edilen 3 adet insan figürlü boks stanttı içinde teşekkür ettiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, Beyşehir, Belediye, Spo
Yorumlar
Haber Yazılımı