Haber Detayı
04 Kasım 2017 - Cumartesi 09:40 Bu haber 6653 kez okundu
 
Beyşehir, Ilgın Belediyespor’u Konuk Ediyor
BEYŞEHİR -Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, hafta sonu oynanacak ligin 4’üncü haftasına dahil karşılaşmada Ilgın Belediyespor’u konuk edecek.
Spor Haberi
Beyşehir, Ilgın Belediyespor’u Konuk Ediyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 5 Ekim Pazar günü Beyşehir Belediyespor’un 75’inci Yıl Stadyumu’nda Ilgın Belediyespor Futbol Takımı’nı konuk edeceğini belirterek, saat 13.00’te başlayacak karşılaşmada mavi-beyaz renklere gönül veren tüm Beyşehirli taraftarları takımına destek olmak için tribünlerde görmek istediklerini belirtti. Özaltun, Beyşehir Belediyespor’a müsabakada başarılar dilerken, her iki taraf için de centilmence geçmesi beklenen bir karşılaşma olması temennisinde bulundu.

      Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert de, Beyşehir’de oynanan geride kalan Kadınhanı Belediyespor maçının ardından fikstür gereği bir sonraki müsabakada da Ilgın Belediyespor’u kendi sahalarında misafir edeceklerini vurgulayarak, “Ligin ilk dört maçında şampiyonluk hedefi olan, bizimle birlikte üst sıralarda yer alan rakiplerle oynadık. 4 haftada elde ettiğimiz 7 puanla belirlediğimiz ilk periyodu gayet başarılı bir şekilde geçtiğimizi düşünüyorum. Şimdi ise önümüzde 3 maçlık bir periyot var ve bunların hepsini de kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.

         Bu hedef doğrultusunda, Kadınhanı maçının ardından hafta başında verilen 1 günlük izin sonrasında  futbolcularının Ilgın maçının hazırlıklarına başladığını aktaran Sert, şunları kaydetti: “Rakibimizin ve kendi takımımızın müsabaka analizlerini yaparak bu doğrultuda hafta boyunca taktiksel çalışmalar yaptık. Bugün yapacağımız son idmanın ardından, takımımız oyuncuları dinlenmeye çekilerek maç saatini bekleyecek. Taraftarlarımızdan, evimizdeki her müsabakada olduğu gibi Ilgın maçında da destek bekliyoruz. Beyşehir halkı ve taraftarı gerçekten bizim için itici bir güç ve futbolcularımızı maçlara gelerek çok güzel şekilde motive etmesini biliyor. Umarım,  bu müsabakada da böyle olur. Takımımızı Pazar günü oynayacağımız maçta desteklemek için tribünlerimizde görmeyi istiyoruz. Onların 90 dakika boyunca yapacağı destek tezahüratı ile rakibimizi yenerek hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz.Bu önemli müsabakada galibiyetten başka bir sonucu aklımıza dahi getirmek istemiyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’a takımımıza verdiği maddi ve manevi desteklerden ötürü bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir,, Ilgın, Belediyespor’u, Konuk, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı