Haber Detayı
17 Aralık 2021 - Cuma 12:17 Bu haber 4974 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi “Anne Ve Çocuk Kulübü” Yeniden Hizmette
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin küresel Covid-19 salgını nedeniyle hizmetlerine ara verdiği “Anne Çocuk Kulübü” yeniden kadın ve çocuklara hizmet vermeye başladı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi “Anne Ve Çocuk Kulübü” Yeniden Hizmette

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin küresel Covid-19 salgını nedeniyle hizmetlerine ara verdiği “Anne Çocuk Kulübü” yeniden kadın ve çocuklara hizmet vermeye başladı.

Anne ve çocuk kulübünden istifade eden kadınlar, mekânın sportif imkânlarından yararlanırken çeşitli ikramların olduğu kafe bölümünde hoş sohbet bir ortamda keyifli vakit geçiriyor. Öte yandan üniversiteli kız öğrenciler de mekâna yoğun ilgi gösteriyor.

Anne çocuk kulübünde antrenörlük yapan Züleyha Özer yaptığı açıklamada, “Beyşehir Belediyesi Anne ve Çocuk Kulübüne gelen öğrencilerimiz ile birebir çalışıyoruz. Sakatlıklara maruz kalmamak için antrenör eşliğinde ve pandemi sebebi ile az öğrenci alaraktan çalışıyoruz. Öğrencilerimiz çok mutlu. Çünkü pandemi döneminde sosyal alan kısıtlılığı vardı. Anne çocuk kulübü de bunu önlemek amacıyla kurulan bayağı 1- 2 yıldır belediyemiz bünyesinde devam ediyor.

Kadınlara bu olanak verdiği için kadınlarımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Kadınlarımız çok mutlu ve çocuklarıyla beraber gelebilecekleri bir yere kavuştular. Çocukları oynarken anneleri de spor yapıyorlar. Anne çocuk kulübünde kardiyo seansları ile başlıyoruz. Arkasından power plate ve platese alıyoruz. Birebir ders çalışarak günde 5 seans yapıyoruz. Öğrencilerimiz ile diyalog açısından, motivasyon açısından çok iyiyiz. Burada güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Kitap köşesinde kadınlarımız kitaplarını okuyorlar. 6 yaş üstü çocukları ise zeka anlamında zeka geliştirici oyunlarla buluşturuyoruz. Daha küçükleri ise zıpzıp, oyun ve evcilik oyunu oynamak için alanlarımızda buluşturuyoruz. Güzel bir seans yapıp günü bitirip ayrılıyoruz” İfadelerini kullandı.

Kursiyerlerden Zeliha Zoraloğlu ise, pandemi döneminde tüm kadınların evlerinde kaldığını ve sıkıldığını belirterek, “Beyşehir Belediyesi bize böyle güzel bir imkan sağlamış. Burada antrenör eşliğinde kardiyo ve plates, powerplant yapıyoruz. Birçok büyük şehirde bile olmayan imkânları Beyşehir Belediyemiz bize sağladığı için teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, “Anne, Ve, Çocuk, Kulübü”, Yeniden, Hizmette,
Yorumlar
Haber Yazılımı