Haber Detayı
28 Eylül 2018 - Cuma 16:19 Bu haber 8508 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden 1.Geleneksel Göl Halı Saha Turnuvası
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek halı saha turnuvasında futbol heyecanı yaşanacak.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden 1.Geleneksel Göl Halı Saha Turnuvası

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri 1.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’na ilçedeki  kamu kurumları ve esnafların oluşturacağı futbol takımları ile katılacağını belirtti.

         Halı saha turnuvasına katılmak isteyen kamu kurumları ile esnaflar için müracaatların başladığını belirten Özaltun, “Beytepe Mahallesi’ndeki bir halı saha tesisimizde gerçekleştirilecek turnuvaya katılacak takımlarımızın belli olmasının ardından fikstür çekimi yapılarak gruplar belirlenecek ve sonrasında müsabakalar başlayacak. Bu konuda başvurular Taşköprü Aile Çay Bahçesi’ndeki Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze yapılabilir. Amacımız; düzenleyeceğimiz bu futbol turnuvası ile ilçemizde faaliyet gösteren kamu kurumlarımız ile esnaflarımız arasındaki dostluk, dayanışma ve kardeşliği daha da pekiştirmektir. Dostça ve centilmence geçecek müsabakalara sahne olacak bir turnuva diliyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, 1.Geleneksel, Göl, Halı, Saha, Turnuvası,
Yorumlar
Haber Yazılımı