Haber Detayı
30 Aralık 2019 - Pazartesi 16:05 Bu haber 4220 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi'nden karla mücadele seferberliği
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı sonrasında Belediye ekiplerinin başlattığı karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi'nden karla mücadele seferberliği

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı sonrasında Belediye ekiplerinin başlattığı karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışıyla birlikte sabah erken saatlerde  ilçe merkezi ve dış mahallelerde yolları ulaşıma açık tutabilmek için iş makineleriyle seferber oldu. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, zaman zaman karla mücadelesi yürütülen kesimlere giderek çalışmalara hem nezaret etti, hem de yön verdi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezinde yürütülen karla mücadele çalışmalarına destek verdi. Ekipler, kaldırım üzerlerinde ve yol kenarlarında biriken karları temizledi.

Belediye ekipleri özellikle hastaneye ulaşımı sağlayan Özdilek ve çevre güzergahlarda,  çarşı merkezinde ana arterlerde, cami önlerinde, şehir giriş ve çıkışlarında çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Beyşehir’deki karla mücadeleye yönelik çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Öte yandan, Beyşehir merkezde 10 santimi bulan kar kalınlığı, dağlık kesimlerdeki dış mahallelerde ve yüksek kesimlerde 15 santime yaklaştı.

Kar yağışı dolayısıyla balıkçılar da avlanma faaliyetlerine ara verdi. Kar yağışı ilçede en çok çocukları ve öğrencileri sevindirdi. Teneffüslerde okul bahçelerine çıkan öğrenciler, yağışı kar topu oynayarak eğlenceye dönüştürdü.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi'nden, karla, mücadele, seferberliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı