Haber Detayı
30 Kasım 2017 - Perşembe 09:56 Bu haber 4639 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Sıcak Süt İkramı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, İlçe Belediyesi tarafından mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle vatandaşlara sıcak süt ikramında bulunuldu.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Sıcak Süt İkramı

BEYŞEHİR - İdrak edilen mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Beytepe Mahallesi Camisi bahçesinde yerini alan Beyşehir Belediyesi’nin ikram çeşmesi musluklarından sıcak süt aktı. Camideki programın sona ermesinin ardından çıkışta vatandaşlara Belediye görevlileri tarafından sıcak süt ikram edildi.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cami çıkışında sohbet ettiği vatandaşların kandilini tebrik etti. Beyşehir Belediyesi olarak kandil gecelerinde cami çıkışlarında buluştukları vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunmayı artık gelenek haline getirdiklerini belirten Özaltun, “Mevlid kandili münasebetiyle de Beytepe Mahallemizdeki camimizde vatandaşlarımızla buluştuk.  Vatandaşlarımıza Peygamber Efendimizin (SAV) sevdiği ve ikram ettiği gıdalardan süt ikram ettik. Hazreti Peygamberimizin kainatı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili’nde, yeryüzü O’nun nuruyla aydınlanmış, insanlık ve barış huzur bulmuştur. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalıyız. Bu anlamda tüm İslam aleminin ve milletimizin, hemşehrilerilerimizin kandilini tebrik ederken, bu mübarek gecenin başta aziz vatanımız olmak üzere bütün milletimiz ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını, daha nice kandillere sağlık, sıhhat içerisinde kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Sıcak, Süt, İkramı,
Yorumlar
Haber Yazılımı