Haber Detayı
03 Aralık 2017 - Pazar 10:44 Bu haber 5185 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Yollarda Kış Mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesini, kış mevsimine hazırlayan Belediye ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Yollarda Kış Mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin kış mevsimi hazırlıklarını sürdürdüğünü bildirdi.

         Kasım ayının son günlerinde iyi hava şartlarını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yollarda yapım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiğini belirten Başkan Özaltun, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, gerek ilçemiz merkezinde gerekse dış mahallelerimizde yollarda, farklı güzergahlarda mesaisini Kasım ayında da sürdürdü. Bu anlamda, ekiplerimiz  yol bakım ve düzenleme çalışmalarına aralık vermeden yoğunlaştı. Bu kapsamda, yolların kilitli parke ile döşenmesi, drenaj hattı döşeme çalışmaları, asfalt, drenaj ve parke bakım ve onarım faaliyetleri, kaldırım yapım ve tamir çalışmaları ile konteyner yerleri yapım faaliyetleri  halen devam etmektedir. Çalışmalar, hava şartlarının elvermesi halinde Aralık ayında da durmadan devam edecek” dedi.

       Öte yandan, Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi ekiplerinin kış mevsimiyle birlikte karla mücadele için de hazırlıklarını tamamladığını belirterek, “Ekiplerimiz, bölgemizde muhtemel yağışlar öncesinde karla etkin mücadele kapsamında kepçe, greyder ve tuzlama araçlarımız mesai yapmaya hazır bekliyor. Araçlarımızın yanısıra dona karşı da yürütülecek çalışmalar çerçevesinde solüsyon ve tuz gibi malzeme eksiklerimizi de tamamlamış bulunuyoruz. İlçemizde, bol ve bereketli yağışların olacağı bir kış mevsimi geçmesini diliyoruz” dedi.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Yollarda, Kış, Mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı