Haber Detayı
01 Aralık 2017 - Cuma 09:15 Bu haber 12521 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi, Göl Manzaralı 9 Lüks Konutu Satışa Çıkarıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi, kat karşılığı proje kapsamında inşa ettirdiği göl manzaralı 9 lüks konutu ihale yoluyla 12 taksit halinde satışa çıkarıyor.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Belediyesi, Göl Manzaralı 9 Lüks Konutu Satışa Çıkarıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yürüttükleri çalışmalarla  ilçe merkezinde göl manzaralı olarak dizayn edilen ve her dairesi mümkün olan en iyi manzarayı görecek şekilde konumlandırılan lüks dairelerin olduğu  ilçenin en büyük toplu konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

        Belediye olarak ilçenin en gözde mahallesi olan Yeni Mahalle’de göl manzarasına sahip 14 bin 637 metrekarelik alanda 159 konutun inşa edildiği bir toplu konut projesi için bir süre önce harekete geçtiklerini hatırlatan Özaltun, Öğretmenevi yakınındaki Belediye’ye ait arsa üzerine yapılan konutların kaba inşaatının tamamlandığını,  2018 yılının yaz döneminde yapımı tamamen bitecek olan 9 lüks konutun satışı için ise 8 Aralık Cuma günü açık artırma usulü ihaleye çıkacaklarını söyledi.

         Özaltun, Beyşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak ihaleye istenen belgeleri tamamlayan konut sahibi olmak isteyen herkesin katılıp başvuruda bulunabileceğini belirterek, “Buradaki konutlardan 176 metrekare alana sahip 4+1 olanlar  380 bin, 148 metrekarelik 3+1’ler 275 bin, 102 metrekare alana sahip 2+1 daireler ise 190 bin liradan satışa çıkarılacak. Vatandaşlarımız bu konutların bedelinin yüzde 20’sini peşin, geriye kalan kısmını ise 12 eşit taksit halinde ödeme imkanı bulabilecek.  Satışa çıkarılan 9 konutu ihaleyi yürüten müteahhit, 2018 yılının yaz döneminde hak sahiplerine teslim edecek. Tapu devri ise borç bitiminde gerçekleştirilecek. Vatandaşlarımız, örnek olarak hazırlanan bir daireyi gezip  görebilecek” dedi.

       Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinde hayata geçirdikleri toplu konut projesinin detaylarına ilişkin bilgiler de  veren Özaltun, şunları kaydetti: “Proje kapsamında alanda 159 konut inşa ediliyor. Ayrıca, burada AVM gibi ticari alanlar da yer alıyor. 159 konutun 59’u  arsa sahibi olarak Belediyemizin, geriye kalanları  ise ihaleyi üstlenen müteahhit firmanın oluyor. Bu bölgede Beyşehir’in göl manzaralı en lüks ve en güzel konutları inşa ediliyor. Kentin yeni çekim merkezi olacak bu alan, inşa edilen dairelerin tamamı için özel kapalı otoparkı ile, 24 saat güvenlik hizmeti ile, site sakinlerine özel basketbol, voleybol ve suni çim futbol sahaları ile, site içinde kamelya,yürüyüş yolları ve süs havuzu ile, çocuk oyun alanları ve sosyal tesisler içerisinde yer alan fitness, toplantı salonları ve masa tenisi oyun alanı ile, modern mimarisi ve kat bahçeleri gibi daha pekçok  ayrıcalıklı özelliği ile vatandaşlarımızın adeta yeni bir yaşam merkezi olacak.

        Zemin dahil 6 kat halinde inşa edilen bu konutların bir benzeri henüz Beyşehir’de bulunmuyor. Yani, Beyşehir’de konut yapımında da çıtayı Belediye olarak yükseltiyoruz.   Toplu konut sahasının  yüzde 50’si peyzaj ve yeşil alan olarak dizayn ediliyor. Yeni Mahalle’de, Gençlik Merkezi’nin yanıbaşında yapılan bu konutların önünden yapımı planlanan Antalya çevre yolu da geçecek olması da değerinin zaman içerisinde daha da yükseleceğini gösteriyor. Konya’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldız ilçesi Beyşehir’in gelişmeye en açık ve prim potansiyeli yüksek bölgesi olan Yeni Mahalle’de 12 taksitle alabildiğine mavi ve yeşil alan dolu manzaralı, günbatımının da en iyi şekilde  izlenebileceği   lüks bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bu imkan ve fırsatı  kaçırmamaları gerektiğini düşünüyoruz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi,, Göl, Manzaralı, 9, Lüks, Konutu, Satışa, Çıkarıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı