Haber Detayı
03 Aralık 2017 - Pazar 10:41 Bu haber 4838 kez okundu
 
Beyşehir’de Cuma Buluşmaları
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cuma buluşmaları kapsamında Sarıköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de Cuma Buluşmaları

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, Cuma buluşmaları programı kapsamında  ilçeye bağlı dış mahallelerde vatandaşlarla biraraya geliyor.

       Beyşehir’de Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Sarıköy Mahallesi oldu. Cuma namazını  Sarıköy Merkez Camisi’nde kılan Başkan Özaltun, namaz sonrasında vatandaşlarla biraraya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve Cuma buluşmaları kapsamında fırsat buldukça her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla biraraya gelmeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Özaltun, bu programların İlçe Belediyesi’nin hizmet kalitesini ve çıtasını önemli ölçüde arttırdığını söyledi.

       Özaltun, ilçede bugüne kadar belediyecilik hizmetlerini  vatandaşlar ile toplumun değişik kesimlerinden gelen öneri ve talepleri dikkate alarak yaptıklarını, bundan sonra da bu şekilde hizmet üretmeyi sürdüreceklerini anlatarak, şunları kaydetti: “Geleneksel haline getirdiğimiz bu Cuma buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizle, ilçemizin, mahallelerimizin geleceğini ele alıyoruz. Bu buluşmalar, hayata geçirilen hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine yön veriyor. Bu çerçevede, her hafta farklı bir mahallemizdeki bir camimizde hem cemaatle beraber oluyor, hem de yerleşimimizin isteklerini, ihtiyaçlarını dinliyoruz Bu buluşmalar, birlik ve beraberliğin sağlanmasına da önemli katkılar sağlıyor. Mahalle sakinlerimizin, özellikle yaşlı amcalarımızın hayır duaları ise bizleri yeni hizmetler üretme noktasında teşvik ediyor.  Ziyaretlerde, bizlere gönlünü açan, ilçemizin daha da güzelleşmesi içi fikir ve önerileriyle, tavsiyeleriyle katkı sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Cuma, Buluşmaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı