Haber Detayı
18 Nisan 2020 - Cumartesi 19:20 Bu haber 4125 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi Tam Kadro Sahada
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi 2 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte ilçede, merkez ve dış mahallelerde tam kadro çalışmalarını sürdürüyor.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi Tam Kadro Sahada

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi 2 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte ilçede, merkez ve dış mahallelerde tam kadro çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm ekipler tam kadro çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler sabahın erken saatlerinde sahaya inerek caddelerde temizlik, çim sulama, caddelerde dezenfeksiyon çalışmaları ve ekmek dağıtım işleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonu 2 günlük sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Beyşehir Belediyesi ekipleri bu yasak sürecinde çalışmalarını devam ettireceğini ve vatandaşlara hafta içi tertemiz bir Beyşehir sunacağını belirtti. Öte yandan ekipler Beyşehir Sanayi sitesinde de yoğun mesai harcayarak burada temizlik işleri ve caddelerde sulama çalışmaları yaparak sanayi esnafının talebine kayıtsız kalmadı.

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Belediye olarak bu yasağı fırsata çeviriyoruz. Ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında ilgili birim müdürleri ve çalışanlarımız üzerine düşen görevleri titizlikle sürdürüyor. İlçemizin her alanında çalışmalarımız devam edecek. Beyşehirli vatandaşlarımıza kurallara uydukları için teşekkür ediyorum. İnşallah hep söylediğimiz gibi bu günleri geride bırakarak eski günlerin geleceğine inancımız tam olup, hep birlikte Beyşehir olarak daha güzel yarınlara ulaşmak temennisi ile tüm hemşerilerime sabırlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, Tam, Kadro, Sahada,
Yorumlar
Haber Yazılımı