Haber Detayı
20 Aralık 2019 - Cuma 17:49 Bu haber 7231 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor futbolda öze dönüyor
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda Beyşehir ilçesini temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın amatör futbolda özüne dönme kararı aldığı bildirildi.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor futbolda öze dönüyor

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda Beyşehir ilçesini temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın amatör futbolda özüne dönme kararı aldığı bildirildi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili olarak; “Beyşehir Belediyespor 1956 yılında kurulmuş olup halen Konya 1.amatör küme B gurubunda 2019- 2020 yılı futbol müsabakalarına devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yeni bir yönetim yeni bir anlayışla öze dönme projesi kapsamında yeni kararlar alarak bugünden itibaren fizibilite çalışmalarına başlanmıştır. Amacımız futbolcu potansiyeli yüksek İlçemizde radikal kararlar alarak futbolcu yetişmesine emek veren çalışanlarımızın bir ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini gayemizin öze dönüşümle Beyşehir’deki gelecek genç nesile sahip çıkmak olduğunun bilinmesini istiyoruz.

Bu haftadan itibaren bize yaz kış desteklerini esirgemeyen camiamız taraftarlarına içtenlikle teşekkür ediyor örnek bir camia olduğumuzu unutmadan bundan sonra tribünde küfüre ve hakarete hayır sloganı ile hareket edeceğimizi, sporun bir oyun olduğunun unutulmaması gerektiğini hatırlayarak örnek bir gençlik örnek taraftar sloganıyla yeni dönemi başlatıyoruz” denildi.

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM…

Açıklamanın devamında Beyşehir Belediyespor’da başlayan yeni döneme ilişkin ise şu ayrıntılara yer verildi:

“Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı olarak öze dönüş noktasında, Beyşehir Gölspor olarak 7-19yaş arası 300 civarında gencimize emek veren Ali Karabacak ve Beyşehir Gençlik Spor 6-13yaş 180 civarında gencimize emek veren İsmail Gümüş, Yakup Ayvaz, Ahmet Keleş, Gökhan Aksan,  Murat Salta ve Abdullah Batman hocalarla görüşmelerimiz tamamlanmış olup 480 gencimiz ve hocalarımız Beyşehir Belediyespor’a kazandırılmıştır. Beyşehir Belediyespor’u sportif direktör Kandemir Canbulat nezaretinde Sayan Turan ve Ali Karabacak hocalar çalıştıracak olup sporda Beyşehir birliği konusunda gösterdikleri özveri için bütün hocalarımıza Beyşehir Belediyespor yönetim kurulu olarak içtenlikle teşekkür ederiz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, futbolda, öze, dönüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı