Haber Detayı
13 Ekim 2017 - Cuma 10:41 Bu haber 5799 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor, Selçuklu’ya Hazırlanıyor
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, hafta sonu oynanacak sezonun ikinci müsabakasında ilk kez seyircisinin karşısına çıkıyor.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor, Selçuklu’ya Hazırlanıyor

BEYŞEHİR - Sezonun ilk maçında deplasmanda Seydişehir Belediyespor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan mavi-beyazlılar, kendi evindeki ligin ilk maçında Selçuklu Belediyespor’u ağırlayacak.

       75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda 15 Ekim Pazar günü oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak müsabakanın hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, bugünkü idmanın ardından çalışmalarını tamamlayıp istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.

        Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, yaptığı açıklamada, sezonun ikinci müsabakasında ilk kez Beyşehir seyircisi karşısına çıkacaklarını belirterek,  bu maçta da amaçlarının galip gelerek liderliği korumak olduğunu söyledi.

       Sezona 1 puanla başlayan rakiplerinin gücünü bildiklerini vurgulayan antrenör Sert, “Rakibimiz ligin iddialı ekiplerinden birisi. Ancak, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak rakibimizi Beyşehir’den puansız göndermenin planlarını yapıyoruz. Hedefimiz, ligin ilk maçında yükseldiğimiz liderliği devam ettirebilmek. Hafta başında başlayan idman programımız devam ediyor. Şu anda sakatlığı devam eden kaptan Yusuf dışında eksik ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Yusuf’un da durumu ve takımda yer alıp alamayacağı maç günü netlik kazanacak.  Rakibimizi, geçen hafta canlı olarak izleme imkanı bulduk, müsabakayı da kayıt ettirdik. Bir hafta boyunca görüntülü analizler doğrultusunda taktiksel çalışmalara ağırlık verdik. Takımımız maça hazır durumda. İnşallah hedefimiz 3 puan. İyi başlangıcı devam ettirmemiz gerekiyor. O yüzden seyirci desteğini de arkamıza alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızdaki ilk maçımızda taraftarlarımızın tribünlerimizi doldurmalarını bekliyoruz. Beyşehir Belediye  ve Kulüp Başkanımız Murat Özaltun Bey ve yöneticilerimize  ise takımımıza verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

        Süper Grup’ta, hafta sonu oynanacak diğer karşılaşmaların programı şöyle:

         Selçukspor-Seydişehir Belediye, Altınekin-Y.Emirgazi Belediye, S.Kadınhanı Belediye-Karapınar Belediye, Ilgın Belediye-Ç.Çumra Belediye. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor,, Selçuklu’ya, Hazırlanıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı