Haber Detayı
06 Şubat 2018 - Salı 13:53 Bu haber 10190 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor Teknik Direktörü İstifa Etti
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü’nün takım teknik direktörü Özcan Sert, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor Teknik Direktörü İstifa Etti

BEYŞEHİR - Sert, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı ile gördüğü lüzum üzerine yolları ayırdıklarını bildirdi. İstifasına gerekçe olarak; “Takımımızın son maçlardaki performans düşüklüğüne bağlı olarak yaptığım değerlendirme sonucu Beyşehir Belediyespor teknik direktörlük görevinden kendi isteğim ile ayrılmış bulunuyorum” şeklinde sözlere yer veren Sert, “Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’a, yönetimimize, seyircimize, futbolcularımıza bu zamana kadar vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyorum. Takımımıza ligdeki kalan maçlarında başarılar diliyorum”dedi.

         Öte yandan, Beyşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, istifa nedeniyle boşalan teknik direktörlük görevine takımı daha önce de çalıştıran isimler arasında yer alan Adem Yağcıoğlu’nun getirildiği bildirildi.

        Açıklamada, “Kulüp olarak Sayın Özcan hocamıza, Beyşehir’e ve takımımıza  görev süresi içerisindeki katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” denildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, Teknik, Direktörü, İstifa, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı