Haber Detayı
27 Ocak 2018 - Cumartesi 08:56 Bu haber 6437 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesporlu Oyuncuların Karla Antremanı
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyesporlu futbolcular, sahada gönüllü olarak kar temizliği yaptı.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyesporlu Oyuncuların Karla Antremanı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin temsilcisi Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği ligin iddialı ekiplerinden Karapınar Belediyespor’la oynayacağı müsabaka öncesi 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda kar temizliği mesaisi yürüttü.

       Sahanın karla kaplı olması nedeniyle tehir edilmemesi için bugünden harekete geçen mavi-beyazlı ekibin futbolcuları ve teknik heyeti, görevlilerle birlikte kar temizliği yaptı.

        Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, yaptığı açıklamada, kar yağışının durmasının ardından maçın oynanacağı stadın beyaz örtüden arındırılması için çalışmaların başladığını belirterek, “Beyşehir Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular olarak biz de Beyşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği görevlilerle sahadaki görevli arkadaşlara yardımcı oluyoruz. Bu konuda herkes seferber olmuşken, çalışmalara biz de kayıtsız kalamazdık. Böylece yürütülen çalışmaları hızlandırmış olduk. İdman öncesi biz de kar temizliği yapan görevlilerimize eşlik ettik.Bu anlamda, bu maçın oynanması için herkes seferber olmuşken, seyircimizin takımımıza tam destek vermesi ve yanımızda olması için hafta sonu stadyumda aramızda görmek istiyoruz. Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mehmet Bayındır olmak üzere tüm yöneticilerimize, saha görevlilerimize takımımıza verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür ediyorum.”

       Konya amatör kümede hafta sonu oynanacak karşılaşmalar bir maç dışında tümü ertelendi.
       Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu şu açıklamayı yaptı; "Buna göre 27-28.01.2018 Cumartesi-Pazar günü merkez ve ilçelerde oynanması gereken tüm futbol müsabakaları olumsuz hava-saha şartları nedeniyle iptal edilmiştir. Sadece merkezde Süper Grup büyükler; Selçukspor-Selçuklu Belediyespor maçı Dumlupınar sahasında Pazar günü saat 14:00 da oynatılacaktır." 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesporlu, Oyuncuların, Karla, Antremanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı