Haber Detayı
26 Ocak 2018 - Cuma 09:33 Bu haber 4728 kez okundu
 
Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçe Yatırımları Masaya Yatırıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinin kamu yatırımları değerlendirmek üzere bölge müdürlükleri ziyaret edildi.
Güncel Haberi
Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçe Yatırımları Masaya Yatırıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Babaoğlu ile birlikte Konya’da bazı yatırımcı kamu kurumlarına yaptıkları ziyaretlerde Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçeleriyle ilgili yeni projelerin ele alınarak masaya yatırıldığını belirtti.

      Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve her üç ilçenin AK Parti ilçe başkanlarının da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Konya Orman Bölge Müdürlüğü, Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ziyaret edildiğini söyledi.

       Özaltun, ziyaretlere katılımlarından ve bölgenin proje ve yatırımlarına verdiği katkı ve desteklerden ötürü Milletvekili Babaoğlu’na teşekkür ederken, “Ziyaretlerimizde, bölge müdürlerimizle biraraya gelerek her üç ilçemize dair yapılması planlanan yeni projeler ile yapımı devam eden yatırımlarla ilgili konularda istişarelerde bulunduk” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir,, Hüyük, ve, Derebucak, İlçe, Yatırımları, Masaya, Yatırıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı