Haber Detayı
07 Ağustos 2023 - Pazartesi 21:49 Bu haber 19846 kez okundu
 
Beyşehir CHP’de Kongre Heyecanı Başlıyor
BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir İlçe Başkanlığı’nda önümüzdeki günlerde kongre heyecanı yaşanacak.
Siyaset Haberi
Beyşehir CHP’de Kongre Heyecanı Başlıyor

BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir İlçe Başkanlığı’nda önümüzdeki günlerde kongre heyecanı yaşanacak.

CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe teşkilatının kongre kararı aldığını duyurdu.

19 Ağustos Cumartesi günü yapılması planlanan kongrede tekrar aday olduğunu vurgulayan Akar, “Temmuz ayı içerisinde 51 ayrı mahalle için 30 ayrı yerde kurduğumuz sandıklar ile delegelerimizi belirledik. Delegelerimiz ise ilçe kongremizde ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve il delegasyonunu seçecek” açıklaması yaptı.

Kongre sürecine dair ilçe yönetimi olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını da vurgulayan Akar, açıklamasının devamında şu cümlelere yer verdi:

“Ulus olarak, siyaseti iliklerimize kadar hissettiğimiz bir seçim döneminin hemen akabinde yapılacak olan bu kongre; demokrasi şöleni olduğu kadar kendi kendimizle hesaplaşma zemini olacaktır. 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde halkımızın verdiği karara saygı duymak, bize verilen muhalefet görevini en iyi şekilde yapmak ve yapılacak ilk seçimde iktidara gelecek projeleri üretmek ülkemiz ve partimiz adına yapabilecek yegâne katkıdır.

Yaklaşık 8 aydır sürdürdüğüm CHP Beyşehir İlçe Başkanlığı görevine 19 Ağustos tarihinde yapılacak kongrede yeniden adayım.

CHP bayrağını onurla taşımış mevcut yönetimin destekleri ile genç, vizyon sahibi, üretken, şehrini ve ülkesini seven yeni bir ekip ile göreve yeniden talibim. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız var şehrimiz ve partimiz için.

Kısa vadede partimizdeki değişim ve öze dönüş projelerine şehrimizden güçlü bir ses ile katılmak istiyoruz.

Şehrimizde ise önümüzdeki yerel seçimde kaderimizi değiştirecek projeler ile halkımızın karşısına çıkmak, belediye başkanlığını kazanmak ve mecliste iradeli bir çoğunlukla temsil edilmek istiyoruz.

Beyşehir’in sorunlarını biliyoruz, çözüm üretecek deneyim ve vizyonumuz var, doğayı, gölü sevip kurtaracak yüreğimiz var. Beyşehir’in bir sosyal demokrat belediye yönetimine ihtiyacı var. Yerel seçimlerde siyaset yapma çıtasının ve zemininin çok yukarılara çekileceğine inanın.

Orta vadede ilk yapılan seçimde partimizi iktidara taşımak önceliğimiz olacaktır. Bu süreçte şehrimizin ülkemizin parlayan yıldızı olmasını sağlayacak yolları kat etmiş olacağız.

Göl, Huğlu, Üzümlü, Eşrefoğlu gibi birçok ilde olmayan büyüklükte markalarımız var bizim. Birleştirilemediği için faydalanılamayan devasa bir lobi gücü var bu şehrin.

Uzun vadede ülkemizde ve şehrimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler hedefini yaşam standardımız haline getireceğiz.

Bunun için bütün ülke çok çalışacağız ve hakkında ölüm fermanı verilen bir liderin toprağı vatan yapan iradesi ile mücadele edeceğiz.

Mevcut yönetim kurulu üyelerimize; fedakârca çalışan kadın ve gençlik kollarımıza; her türlü faaliyetimizde bize omuz veren tüm yol arkadaşlarımıza ve tüm hemşerilerimize geride kalan süreç için teşekkür ederim.

19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak kongremize tüm şehrimizi davet ediyor; kongremizin ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, CHP’de, Kongre, Heyecanı, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı