Haber Detayı
20 Mayıs 2018 - Pazar 17:59 Bu haber 7471 kez okundu
 
Beyşehir’de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
BEYŞEHİR - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

BEYŞEHİR - Anıt meydanındaki tören Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır'ın Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengini sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından anıt alanındaki tören son buldu.

     Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand ile kurum amirlerinin de aralarında olduğu ilçe protokolü, daha sonra  öğrenci gruplarının yer aldığı Anıt meydanında başlayan ve Kapalı Spor Salonu'nda son bulan Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı. En önde rahvan atlı binicilerinin yer aldığı yürüyüş korteji Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde  tarihi Taşköprü üzerinden geçerek geldiği spor salonunun önünde yürüyüşünü tamamladı.

       Spor salonundaki kutlamalar, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve Beyşehir Belediyesi tekvando spor kulubüne mensup sporcuların gösterileri ile devam etti.

      Halk oyunu gösterilerinin de sergilendiği kutlamalarda, müzik öğretmenleri tarafından türküler seslendirildi, Beyşehir Geleneksel Türk sporları tarafından okçuluk atışları gerçekleştirildi. Programın sonunda gençlik haftası kapsamında düzenlenen bahar turnuvalarında dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri protokol tarafından verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 19, Mayıs, Coşkuyla, Kutlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı