Haber Detayı
05 Ocak 2019 - Cumartesi 09:51 Bu haber 5209 kez okundu
 
Beyşehir’de Cuma Buluşmaları
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cuma buluşmaları kapsamında Yukarı Esence Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Cuma Buluşmaları

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cuma buluşmaları kapsamında Yukarı Esence Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Özaltun’un mahalle ziyaretine İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Metin de eşlik etti.

Cami çıkışında vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet eden Başkan Özaltun, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istekleri de dinledi.

Özaltun, Beyşehir halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmanın çabasında olduklarını belirtirken, “Beyşehir’de belediyecilik hizmetlerimizi halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar buna çok dikkat ettik. Bundan böyle de bu düsturla yolumuza devam edip hizmet üretmeye devam edeceğiz. Buluşmalarımızda toplumun her kesimini dinliyor, talep ve ihtiyaçlarına kulak vermeye, çözmeye özen gösteriyoruz. Gelenekselleşen Cuma buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Beyşehir’imizin ve mahallelerimizin geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine de katkı sağlıyor, bizlere yön veriyor. Bu vesile ile camilerimizde cemaatlerimizle de buluşup vakit buldukça ilçemizle ilgili karşılıklı güzel sohbetleri de gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu buluşmalarımıza zaman zaman İlçe Kaymakamımız ve beraberindeki kurum müdürlerimiz de katılıyor. Hep birlikte mahalle sakinlerimizi dinleyerek, onlarla istişare ederek bizlere aktarılan sorunlara ortak çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Kaymakamımıza ve kurum müdürlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu arada, Yukarı Esence Muhtarı Hanefi Ersözlü, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Beyşehir Belediyesi ile ilgili kurumlara teşekkür ederken, Başkan Özaltun, Kaymakam Özdemir ve beraberindekiler, Yukarı Esence’ye kazandırılan Belediye yatırımlarını da yerinde inceledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Cuma, Buluşmaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı