Haber Detayı
04 Ocak 2019 - Cuma 11:01 Bu haber 11058 kez okundu
 
Kayabaşı Mahallesi’ne Kapalı Çok Amaçlı Spor Salonu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, Beyşehir ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi’ne toplantı maksatlı olarak da kullanılabilecek çok amaçlı bir kapalı spor salonu kazandırdı.
Spor Haberi
Kayabaşı Mahallesi’ne Kapalı Çok Amaçlı Spor Salonu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, Beyşehir ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi’ne toplantı maksatlı olarak da kullanılabilecek çok amaçlı bir kapalı spor salonu kazandırdı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış mahallelerde kaba inşaatı yarım kaldığı için uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan ve tamamlanamayan yapıları da yeniden gözden geçirerek yürüttükleri çalışmalarla mahalle sakinlerinin farklı maksatlarla kullanabileceği alanlar haline dönüştürdüklerini söyledi.

İlçeye bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde uzun yıllar önce spor salonu olarak yapımına başlayan ancak çeşitli sebeplerle tamamlanamadığı için çürümeye terk edilen bir yapı bulunduğunu vurgulayan Özaltun, “Burası kabası bile tam olarak bitirilemeyen uzun yıllardır atıl vaziyette çürümeye terk edilen bir alan olarak duruyor ve mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyordu. Mahalle sakinlerimizden de gelen talep üzerine burasını çok amaçlı bir kapalı spor ve toplantı salonu haline dönüştürebilmek için ilgili birimlerimiz bir çalışma başlattı. Yaklaşık 500 metrekarelik bir alan olması dolayısıyla burayı sadece sportif faaliyetlerin olduğu bir alan olarak değil, toplantı, düğün, nişan merasimi, çeşitli aktivite ve etkinliklerin de düzenlenebileceği bir kapalı salon haline dönüştürdük. EPDM zemin kaplanan salonda basketbol, voleybol branşlarında sportif faaliyetler yapılabilecek. Yapımı tamamlanarak hizmet verir noktaya getirdiğimiz kapalı salonumuzun dış çevresinde ise yaz döneminde çevre düzenlemesi yapmayı planlıyoruz. Dış duvarının yenilenmesi, kilitli parke taşlarının döşenmesi, çimlendirme çalışmaları ve alana kamelyalar yerleştirilmesi gibi bir düzenlemeyi de inşallah burada yapacağız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kayabaşı, Mahallesi’ne, Kapalı, Çok, Amaçlı, Spor, Salonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı