Haber Detayı
13 Temmuz 2017 - Perşembe 12:51 Bu haber 5501 kez okundu
 
Beyşehir’de demokrasi şöleni sürüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen uluslararası demokrasi şöleni devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de demokrasi şöleni sürüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyısındaki festival meydanında gerçekleştirilen sölen vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Şölen kapsamında meydanda açılan stantlarda alışveriş imkanı bulan vatandaşlar, Sevgi Adası’nda oluşturulan sanat sokağındaki hat, ebru, resim ve fotoğraf ile geleneksel el sanatları sergilerini de  gezip görme imkanı buluyor.

Demokrasi şöleninde festival meydanına aileleriyle  gelen çocuklara yönelik etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Palyaço ve yüz boyama etkinliklerinden istifade eden çocuklar, kendilerine yönelik olarak  düzenlenen aktivitelerle doyasıya eğleniyor. Şölenin üçüncü gününde alana kurulan dev led ekrandan gösterime giren çizgi filmleri de izleyen çocuklar, keyifli anlar yaşıyor.

TEKVANDO GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

      Şölenin üçüncü gününde Beyşehir Belediyespor Kulübü’ne mensup tekvandocuların nefes kesen gösterileri  beğeni topladı.  Seyit Ali Gümüş ve Harun Çelikel tarafından seslendirilen ve  akşam saatlerinde yaklaşık iki saat süren 15 Temmuz temalı, şiir, ezgi ve ilahi konserleri ise meydanı dolduran kalabalık tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla izlendi.

       Öte yandan, demokrasi şöleni kapsamında 11 Temmuz’da sahne alması planlanan  sevilen sanatçılar  Çağatay Akman ile 12 Temmuz’da konser programının olacağı duyurulan Buray’ın konser programlarında değişikliğe gidildiği belirtildi.

         Program değişikliği sebebiyle Buray’ın 17 Temmuz Pazartesi, Çağatay Akman’ın ise 18 Temmuz Salı günü  festival meydanında halka konser vereceği açıklandı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, demokrasi, şöleni, sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı