Haber Detayı
04 Eylül 2024 - Çarşamba 21:05 Bu haber 10793 kez okundu
 
Beyşehir’de E-ticaret/E-İhracat Eğitimi düzenlendi.
BEYŞEHİR – Beyşehir’de Ticaret Ve Sanayi Odası ile Müsiad Seydibey iş birliği ve Trendyol ve N11 katkılarıyla düzenlenen E-ticaret/E-İhracat Eğitimi düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de E-ticaret/E-İhracat Eğitimi düzenlendi.

BEYŞEHİR – Beyşehir’de Ticaret Ve Sanayi Odası ile Müsiad Seydibey iş birliği ve Trendyol ve N11 katkılarıyla düzenlenen E-ticaret/E-İhracat Eğitimi düzenlendi.

Program BTSO Başkanı Mustafa Akbıyık ve MÜSİAD SEYDİBEY Şube Başkan Vekili Sadullah Sabırlı’nın konuşmaları ile başladı.

Başkan Akbıyık konuşmasında; “Beyşehir Ticaret Ve Sanayi Odası olarak, bölgemiz ve ülkemizin her alanda gelişmesi için başarılı bireylere ihtiyaç duyulduğunun bilincindeyiz. Misyonumuz gereği eğitimin öneminin farkında olarak başarılı bireylerin yetişmesinde katkıda bulunmak amacıyla önümüzdeki dönemlerde de konferanslar ve eğitim seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bugünkü eğitim konumuz olan ve işletmeler için dünya çapında müşteri kitlesine erişme fırsatı sunan E-ticaret ve E-ihracat, günümüzde ticaretin en önemli unsurlarından biri haline gelmiştir. Eğitim seminerimizin hepimize katkı sağlayacağını ümit ediyorum” dedi.

Trendyol Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Berat Özdemirkan, N11 İş Ortakları Eğitim Uzmanı Şevket Başer, Biomak(CEO) E-ticaret Uzmanı Ferhat Okur ve Atiker Yazılım A.Ş ERP ve Yazılım Uzmanı Doğukan İnce'nin sunumlarıyla gerçekleşen Eğitimde, katılımcılara E-ticaret ve Türkiye’nin E-ihracattaki rekabet avantajları, Trendyol ve N11 e-ihracat ekosistemi kilometre taşları ve hedefler, Türkiye’de e-ihracatın zorlukları ve çözüm önerileri Trendyol ve N11'in gelecek hedefleri ve global platformlardaki yerimiz, Eğitimde, bir siparişin ihracat operasyonundan Trendyol ve N11’in ihracat hedeflerine kadar birçok konu ele alındı. Katılımcılar, dünya genelinde uluslararası E-ticaretin bakış açıları hakkında da bilgi sahibi oldular.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, E-ticaret/E-İhracat, Eğitimi, düzenlendi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı