Haber Detayı
27 Aralık 2018 - Perşembe 14:20 Bu haber 5900 kez okundu
 
Beyşehir’de fotoğraf sergisi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, “şefkat ve merhamette güneş gibi ol” konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de fotoğraf sergisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği  Fotoğraf Topluluğu tarafından Mevlana ve 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma haftaları kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan fotoğraflar açılan bir sergi ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Beyşehir Belediyesi  Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda fotoğraf üzerine  yapılan söyleşilerin ardından yarışmada dereceye giren ve sergileme ödülü alan fotoğrafların slayt gösterimi izlendi.

Ardından yarışma birincisi Abdullah Atıl, ikinci Ahmet Çatman ve üçüncü Muhammet Akar’a para ödülleri, sergileme alan eserlerin sahiplerine ise teşekkür ve katılım belgeleri verildi.

Etkinliğin son bölümünde sergi açılışı gerçekleştirilirken, fotoğraf severler sergiyi gezdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yarışmaya katılarak destek veren tüm fotoğrafçılara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederken, derece elde eden ve sergileme kazanan eser sahiplerini tebrik etti. Büyükkafalı, Mevlana ve Yoksullarla Dayanışma haftası kapsamında düzenlenen ve aynı zamanda bir yardım projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren fotoğrafçıların elde ettiği para ödüllerini ihtiyaç sahiplerine bağışladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, fotoğraf, sergisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı