Haber Detayı
09 Mayıs 2017 - Salı 10:07 Bu haber 6475 kez okundu
 
Beyşehir’de “Gençlik Buluşması”
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, mahalle sakini gençler “gençlik buluşması” etkinliğinde biraraya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de “Gençlik Buluşması”

BEYŞEHİR - Beyşehir’e bağlı Eylikler Mahallesi’nde gerçekleşen bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “Eylikler Köyü Gençlik Buluşması” yerleşim merkezinde yaşayanların yanısıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen  aynı yöreye mensup çok sayıda genci biraraya getirdi.

       Köy mezarlığı mevkiindeki sahada düzenlenen etkinlik yapılan dualarla başladı. Alanda buluşarak hasret gideren gençler, uzun süre sohbet etme imkanı buldu.  Katılımcılara yemek ikramında bulunulduğu etkinliğin son bölümünde meydanda dostluk  futbol müsabakası gerçekleştirildi.

        Etkinliğe Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı da katıldı. Samancı, burada yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinliğin aynı yöreye sahip yerleşim merkezinde ya da dışında yaşayan çok sayıda genci buluşturduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

        Katılımcılar, bu yıl ilki düzenlenen etkinliğin geleneksel hale getirilerek her yıl tekrarlanmasını istediklerini belirttiler.

        Etkinliğe, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, “Gençlik, Buluşması”,
Yorumlar
Haber Yazılımı