Haber Detayı
26 Haziran 2024 - Çarşamba 17:06 Bu haber 52771 kez okundu
 
Beyşehir’de Halk Ekmek İçin Kazma Vuruldu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi halk ekmeği kendi fabrika tesislerinde üretmek için ilk kazmayı vurdu.
Ekonomi Haberi
Beyşehir’de Halk Ekmek İçin Kazma Vuruldu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi halk ekmeği kendi fabrika tesislerinde üretmek için ilk kazmayı vurdu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir’de halk ekmeği Beyşehirlilerle bir süre önce tanıştırdıklarını belirterek, “Halk ekmek fabrikasının yapımına başladık. Projeyi üç aylık sürede tamamlayarak dağıtım ağımızı daha da genişleteceğiz” dedi.

Beyşehir Belediyesi tarafından kiralanarak hizmet veren halk ekmek fabrikasının; kendi tesislerde üretilen ekmeklerin satışa sunulacağını vurgulayan Bayındır, şunları aktardı:

“Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizin ekmek ihtiyacını karşılamak ve vatandaşlarımıza daha uygun fiyatlı ekmek sunmak amacıyla halk ekmek fabrikasının yapımına başladık. Projemizi 3 ay sürede tamamlayıp dağıtım ağımızı daha da genişleterek tüm Beyşehirli vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı hedefliyoruz.

Yeni tesisimizin hayata geçirilmesi ile birlikte Halk Ekmek hizmetimiz hem merkez hem de dış mahallelerimizde de hemşerilerimizin kullanımında olacaktır. Hep birlikte daha güzel bir Beyşehir için çalışmaya devam edeceğiz."

Beyşehir’de halen 200 gram ekmek 7 liradan satılırken, aynı gramaja sahip halk ekmek ise Beyşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara 4,5 liradan satışa sunuluyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Halk, Ekmek, İçin, Kazma, Vuruldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı