Haber Detayı
25 Haziran 2024 - Salı 23:23 Bu haber 82523 kez okundu
 
İmrenler'de Futbol Turnuvası Düzenlendi
HÜYÜK - İmrenler Kültür ve Dayanışma derneğinin her yıl düzenlemiş olduğu Futbol turnuvası bu yılda büyük bir coşku ile yapıldı.
Spor Haberi
İmrenler'de Futbol Turnuvası Düzenlendi

HÜYÜK - İmrenler Kültür ve Dayanışma derneğinin her yıl düzenlemiş olduğu Futbol turnuvası bu yılda büyük bir coşku ile yapıldı.

Katılımın fazla olduğu turnuvada konuşan Dernek başkanı Faruk Anılsın, sosyalleşme ve kaynaşma adına önemli bir organizasyon yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Centilmen bir şekilde geçen maçlarda gurbetten gelen gençlerin ve ailelerin kaynaşmasını sağlayarak bölgeye bir canlılık getirmeye çalışıyoruz. Çileğin başkenti güzel ilçemizin daha çok adını duyurması amacı ile köyümüz adına da hizmetler vermeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu organizasyona destek veren ve katılan ilçe protokolümüze ve halkımıza çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bir teşekkürde şimdi milletvekilimiz olan Sayın Mehmet Baykan’a yapmak istiyorum. Vekilimizin spor genel müdürlüğü döneminde bize kazandırmış olduğu bu tesislerde hem çocuklarımız ve gençlerimiz spor yapıyor, hem de böyle kaynaşma amaçlı organizasyon yapıyoruz en önemlisi de şehre uzak kalan güzel evlatlarımız için futbol eğitimi veriliyor. Dolayısıyla sayın vekilimiz Mehmet Baykan’ın katılımı ile gelecek yılın başlama vuruşunu da kendisine yaptırırız. Çünkü bu tesiste yıl içerisinde köy halkımızdan Mehmet Ünverdi nezaretinde tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak futbol eğitimi verilmektedir. Bu çocuklarımızı da ilerleyen süreçte başta Hüyük sporumuz olmak üzere Konya ve Türk futboluna kazandırabilmek bize büyük bir mutluluk verecektir.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İmrenler'de, Futbol, Turnuvası, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı