Haber Detayı
04 Ekim 2018 - Perşembe 16:52 Bu haber 7990 kez okundu
 
Beyşehir'de “Hayatı Paylaşmalıyız” Fotoğraf Yarışması
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen para ve kedi-köpek mama ödüllü fotoğraf yarışması için son başvuru tarihinin 5 Ekim olduğu bildirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de “Hayatı Paylaşmalıyız” Fotoğraf Yarışması

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “hayatı paylaşmalıyız” konulu fotoğraf yarışmasına katılacakların fotoğraflarını Beyşehir Fotoğraf Kulübü’nün facebook sayfasında son başvuru gününe kadar paylaşması gerektiği belirtilerek, şu ayrıntılara yer verildi: “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvan-insan ilişkilerine dikkat çekmek amacıyla internet ortamında düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına dünyamızı paylaştığımız hayvanları konu etmek istedik. Böylece bugünün de önemine vurgu yaptığımızı düşünüyoruz.

Yarışmacılarımız, katılacakları fotoğrafları 5 Ekim 2018 günü saat 23.00’e kadar ilgili ortamda paylaşabilecektir. Ardından seçici kurulumuz değerlendirmesini yapacak ve 10 Ekim 2018 tarihinde ise yarışma sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır. 24 Ekim 2018 günü saat 20.30’da yapılacak ödül töreninde ise ilk üç dereceye girenlere ödülleri verilecektir. Yarışmayla ilgili olarak Beyşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Derneği’nden ayrıntılı bilgi alınabilecektir” dedi

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, “Hayatı, Paylaşmalıyız”, Fotoğraf, Yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı