Haber Detayı
16 Mayıs 2017 - Salı 16:40 Bu haber 9005 kez okundu
 
Beyşehir’de Hemşireler Haftası Kutlaması
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 12-18 Mayıs hemşireler haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
Sağlık Haberi
Beyşehir’de Hemşireler Haftası Kutlaması

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi, 12-18 Mayıs hemşireler haftası nedeniyle "hemşireler günü" kutlaması gerçekleştirdi.

        Bir restoranda gerçekleştirilen yemekli kutlama programına katılan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, yaptığı konuşmada, hemşirelerin haftasını kutladı. Hemşirelerin sağlık alanındaki kahramanlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Kaymakam Şahiner, sağlık kurumlarına gelen kişilerin normal şartlar altında gelmediğini, çeşitli psikolojik ve sağlık sorunları altında geldiğine dikkati çekerek, "Dolayısıyla sizlerin verdiği bu hizmet çok büyük ve kutsal. Sizlere gösterdiğiniz bu gayret ve fedakarlıklarınızdan dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

       Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Durmuş Ali Turgut da, son yıllarda sağlıkta yapılan atılımlar neticesinde hasta memnuniyetin oranının yüzde 39'lardan yüzde 75'lere çıktığına vurgu yaparak, "Bu kendiliğinden çıkmadı, işte siz sağlık çalışanlarımızın üstün gayret ve fedakarlıklarından dolayı bu oranları yakaladık" dedi.

      Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Özkan, ise Devlet Hastanesi'nde görev yaparken hemşireler ve diğer sağlık personelinin çalışmalarını yakından bildiğini belirterek, "Birlikte uzun süre mesai yaptık. Allah razı olsun. İşimiz gerçekten zor, çünkü işimiz insanlarla" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, düzenlenen eğlence programında hemşireler, gününü doyasıya kutladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Hemşireler, Haftası, Kutlaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı