Haber Detayı
24 Mayıs 2018 - Perşembe 09:00 Bu haber 6813 kez okundu
 
Beyşehir’de İftar Coşkusu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin mahalle iftarı programları devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de İftar Coşkusu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarihi Eşrefoğlu Camisi önündeki meydanda düzenlenen iftar programında İçerişehir Mahallesi sakinleriyle buluştu.

    Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ile birlikte geldiği ve Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın da verdiği konserle gerçekleştirilen iftar programında mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti. Özaltun, gezdiği masalarda bulunan çocukları uçurtma hediye ederek sevindirdi.

         Belediye Başkanı Özaltun, yemeğin ardından yapılan dua sonrasında yaptığı konuşmada, Beyşehir’in mahallelerinde düzenledikleri iftar programları ile ramazan coşkusunu yaşamaya devam ettiklerini söyledi.

        Belediye olarak önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında verdikleri iftar yemeği programlarıyla Beyşehir merkezde ve dış mahallelerde hemşerileriyle biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özaltun,  “Hemşerilerimizle birlikte olalım ve hasbihal ederek daha güçlü olalım diye bu mahalle iftarı programlarını düzenliyoruz. Bu yıl, geçtiğimiz yıllardaki ramazan programlarında biraraya gelemediğimiz hemşerilerimizle buluşuyoruz. Bu programlar vesilesiyle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, en önemlisi varsa sizlerin sorunlarını, taleplerinizi  dinliyoruz. Dolayısıyla ilçemizin her köşesine ürettiğimiz hizmetleri de sizin istek ve talepleriniz doğrultusunda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

      Özaltun, konuşmasında, son dönemde ülke üzerine dış güçler tarafından oynanan oyunlara da dikkat çekerken, Türkiye’de yapılan hizmet ve yatırımlara tahammül edemeyen dış unsurların sürekli olarak Türk milleti ile uğraşmaya devam ettiklerinin altını çizdi. Özaltun, bunun şu anda döviz kurlarında dalgalanma yaratarak ülke ekonomisi üzerinde tahribat yaratılmaya çalışılarak yapıldığını vurgulayarak, “Dövizle oynayarak, aralarında ittifak kurarak, darbe girişimlerinde bulunarak ülkemizi yaşanmaz bir yer haline getirmek istiyorlar. Ama, şunu bilmiyorlar. Bizler bir ve beraber olarak güçlüyüz, inançlıyız. Bu kurulan kumpaslara yine kendileri düşecekler. Çünkü, sizlerin duaları ve destekleri sayesinde bu hainler amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İftar, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı