Haber Detayı
28 Haziran 2018 - Perşembe 10:14 Bu haber 9962 kez okundu
 
Beyşehir’de Jandarmadan Kenevir Operasyonu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Jandarma ekipleri su kanalı kenarında sazlık alan içerisinde ekili vaziyette 762 kök hint keneviri bitkisi ele geçirdi.
Asayiş Haberi
Beyşehir’de Jandarmadan Kenevir Operasyonu

BEYŞEHİR - Edinilen bilgiye göre, alınan bir ihbarı değerlendiren Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen BSA kanalı kenarındaki sazlık alan  içerisinde hint keneviri  bitkisi yetiştirildiği bilgisine ulaştı.

       Sulama kanalının Aşağı Esence ile Gökçimen Mahalleleri arasında arazi taraması yapan Jandarma ekipleri sazlık alan içerisinde kamışlar arasında ekili vaziyette 502 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Ekipler, kanalın Aşağı Esence Bayavşar arasındaki kesiminde de benzer alanda ekili vaziyette 260 kök kenevir bitkisi buldu.

        Sazlık alan arasından sökülerek toplanan çeşitli boy ve kalınlıktaki toplam 762 kök keneviri bitkisi ekipler tarafından yakılarak imha edildi.

        Jandarma ekipleri başlatılan soruşturma kapsamında kenevirlerin kanal kenarında kim ya da kimler tarafından ekildiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Jandarmadan, Kenevir, Operasyonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı