Haber Detayı
14 Nisan 2020 - Salı 10:53 Bu haber 7034 kez okundu
 
Beyşehir’de mahalli sakini kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı moral desteği
BEYŞEHİR - Beyşehir'de yaşayan kadınlar, hastane sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları kurabiye, kek ve poğaçalardan ikram edip çiçek vererek teşekkür etti.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de mahalli sakini kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı moral desteği

BEYŞEHİR - Beyşehir'de yaşayan kadınlar, hastane sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları kurabiye, kek ve poğaçalardan ikram edip çiçek vererek teşekkür etti.

Beyşehir’in merkez Esentepe Mahallesi’nde oturan bir grup kadın,  koronavirüs  hastalığı nedeniyle mesai şartları yoğunlaşan Beyşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personeline moral vermek ve destek olmak  amacıyla biraraya geldi.

Mahalle sakini kadınlar sağlık personeline ikramda bulunmak için evlerinde kek, kurabiye ve poğaça hazırlayıp, Esentepe Mahallesi Muhtar Mevlüt Karakullukçu’nun önderliğinde Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kadınlar, evde hazırladıkları yiyeceklerden ikramda bulundukları sağlık personeline bir çiçek vererek alkışlarla teşekkür etti.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, sağlık çalışanlarına destek verip moral ve motivasyonlarının daha da üst noktalara çıkmasını sağlayan kadınlara teşekkür ederek, “İyi ki varlar” dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Kendir da, bu tür organizasyonların gerek doktor, hemşireler, gerekse, tüm sağlık çalışanları ve temizlik personeli üzerinde çok güzel ve olumlu etkiler bıraktığını vurgulayarak, “Bizleri çok güzel motive ediyorsunuz. Ellerinize sağlık” şeklinde konuştu.

Esentepe Mahallesi Muhtarı Mevlüt Karakullukçu ise, mahallesinde yaşayan kadınlarla beraber hastaneyi ziyaret ettiklerini belirterek, “Biz onlara hem ikramda bulunmak, hem de alkışlamaya geldik” dedi. Muhtar, Karakullukçu şöyle devam etti:  “Gururumuz olan sağlık çalışanlarımıza, mahallemiz sakini kadınlarımızın evlerinde kendi elleriyle hazırladığı kurabiye, kek ve boğaçalardan oluşan ikramlarımızı verdik. Bizlere ve hastalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde bu organizasyon için biraraya gelen kadınlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte en ön saflarda koronavirüs salgınına karşı cansiperane bir mücadele sergileyen sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlara bir nebze de olsa moral ve destek verebilmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bundan sonra da sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle vatandaşlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum, onlar evlerinde kalmaya devam etsinler, bizler daima hizmetindeyiz."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, mahalli, sakini, kadınlardan, sağlık, çalışanlarına, ikram,, çiçek, ve, alkışlı, moral, desteği,
Yorumlar
Haber Yazılımı