Haber Detayı
02 Şubat 2018 - Cuma 16:01 Bu haber 5483 kez okundu
 
Beyşehir'de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; 2017-2018 eğitim yılı 1. dönem değerlendirmesi yapılarak, 2. dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk başkanlığında Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen müdürler kurulu toplantısında 1.dönem değerlendirmesi yapılarak yıl içinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda okul müdürlüklerinin 2. dönem yapacakları iş ve işlemler, e- müfredat, e-zümre modülleri hakkında uyarılarda bulunularak hatasız bir dönem geçirilmesi temenni edildi.

      İlçe genelindeki okullarda kültürel ve sosyal faaliyetlerde il dereceleri elde edildiği ve ilerleme kaydedildiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, ilçede özelikle TÜBİTAK 4006 projelerinde ciddi gayretler gösterildiğini 15 okulun destekleneceğini belirtti. Konuk; toplantıda yaptığı konuşmasında; “Tüm idareci arkadaşlarımla öğrencilerimiz için geleceğimiz için ekip ruhu içerisinde azimle çalışarak inşallah birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Tüm kurum müdürü arkadaşlarıma, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ikinci yarıyılın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Okul, Müdürleri, Toplantısı, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı