Haber Detayı
02 Şubat 2018 - Cuma 16:06 Bu haber 8873 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Atiker Konyasporlu Taraftarlara Otobüs Desteği
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi, Atiker Konyaspor’un lig müsabakalarını izlemek için Konya’ya gidecek olan Beyşehirli taraftarlara otobüs desteği sağlıyor.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Atiker Konyasporlu Taraftarlara Otobüs Desteği

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de Konyaspor’a  sevgi duyan, gönül veren çok fazla kitleye sahip bir taraftar topluluğu bulunduğunu belirterek, onlara Konyaspor’un lig ve kupa müsabakalarını izlemesi için Konya’ya taşınmasında ve tekrar ilçeye dönmelerinde Belediye olarak otobüs desteği verdiklerini söyledi.

      Özaltun, Konyasporlu taraftarlardan gelen talepler doğrultusunda maç öncesi kaldırılan otobüslerin Beyşehirli futbolseverleri Konya’daki Arena stadına taşıdığını söyledi. Özaltun, Atiker Konyaspor’un dün akşam Galatasaray’la oynadığı kupa maçı öncesi de bir otobüsü Beyşehirli Konyaspor taraftarları için tahsis ettiklerini söyledi. Özaltun, Konyaspor’a ilçelerden de taraftar desteği sağlayabilmek adına bu uygulamanın talep geldikçe süreceğini belirterek, yeşil beyazlılılara lig ve kupa maçlarında başarı dileğinde bulundu.

      Galatasaray’la oynanacak müsabaka öncesi tahsis edilen otobüs ilçeden Konya’ya hareket etmeden bir açıklama yaparak Beyşehir Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür eden Nalçacılılar Beyşehir Grubu sorumlusu Şener Habir ise, “Konyaspor aşkıyla yanıp tutuşan ilçemizde iki yıldır faaliyet gösteren bir dernek şubemiz var. İki yıl boyunca Konyaspor’un maçlarını izlemek için  Beyşehir’den çok sayıda otobüs kaldırdık. Bunların hepsini de Beyşehir Belediyesi’nin yardım ve desteğiyle yaptık. Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’a Konyaspor’umuza ve Beyşehir’de yaşayan taraftarlarına verdiği bu destek ve katkılardan ötürü çok teşekkür ediyoruz. Beyşehir insanı, bu destek sayesinde uzun yıllardır hasret kaldığı futbola olan özlemini  bizzat müsabakalara giderek gideriyor. Konya’da ise tribünlerde yerimizi aldıktan sonra diğer ilçelerimizdeki taraftarlarla yan yana oturarak hem kaynaşıyor, hem de dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Hep beraber el ele vererek Konyaspor’umuza tribünlerden destek vermeye çalışıyoruz. Buradaki taraftar grubumuzu, gençlerimizi futbolu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla kurduk. Az sayıda kişiyle başladığımız bu topluluktakilerin sayısı artık o kadar arttı ki, bir otobüs de yetmez oldu. Zamanla  sanıyorum talep edeceğimiz otobüs sayısının da daha da artırılmasını isteyeceğiz gibi görünüyor. Bugün de G.Saray’la oynayacağı kupa maçında Beyşehir’den destek verebilmek için Arena Stadyumu’na giderek, tribünlerdeki yerimizi alacağız” dedi.

         Konyasporlu taraftarlardan Furkan Kaçar da taraftar grubu olarak sayıca gün geçtikçe büyüdüklerini belirterek, verilen bu desteklerden ötürü Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Atiker, Konyasporlu, Taraftarlara, Otobüs, Desteği,
Yorumlar
Haber Yazılımı