Haber Detayı
09 Mayıs 2020 - Cumartesi 12:46 Bu haber 11506 kez okundu
 
Beyşehir’de otomobille kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de otomobille kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Seydişehir çevre yolu sanayi sitesi kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sadetli Özev (26) yönetimindeki 42 ADM 317 plakalı otomobil Şehit İbrahim Bey Caddesi üzerinde seyir halinde iken sanayi kavşağına geldiğinde çevre yolundan kavşağa giren Uğur A. ‘nın  (24) kullandığı 15 NL 202 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle önüne aldığı otomobili sürükleyen kamyonet refüje çıkarak durabildi.

Kazada otomobilde sıkışan sürücü Sadetli Özev, sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kamyonet sürücüsü  Ateş ile aynı araçta bulunan Erdoğan A., (27), Şenol Ş., (34) Kerem A. yaralı olarak kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Özev'in cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Özev'in  şehir merkezinde bir alış veriş merkezinde çalıştığı öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, otomobille, kamyonet, çarpıştı:, 1, ölü,, 4, yaralı,
Yorumlar
Haber Yazılımı