Haber Detayı
13 Mart 2021 - Cumartesi 14:10 Bu haber 5681 kez okundu
 
Beyşehir'de park halindeki araçların camlarını kıran şüpheli yakalandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, park halindeki araçların camlarını bordür taşıyla kırarak zarar verdiği iddia edilen kapşonlu şüpheli, kamera kayıtlarından tesbit edilerek yakalandı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de park halindeki araçların camlarını kıran şüpheli yakalandı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, park halindeki araçların camlarını bordür taşıyla kırarak zarar verdiği iddia edilen kapşonlu şüpheli, kamera kayıtlarından tesbit edilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hacıakif Mahallesi, Özdilek Caddesi üzerinde park halinde duran bazı araçların camlarının kırılarak zarar verildiği yönünde gelen ihbar ve şikayetler üzerine harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipler, verilen adreslerde çalışma başlattı.

Ekipler, aralarında servis araçlarının da olduğu park halinde olan bazı minibüs, hafif ticari araç ve otomobillerin camlarının taş ve kaldırım bordür taşı ile kırıldığını belirledi. Mağdur vatandaşların şikayet ve ihbarı sonrasında aynı saat içerisinde 8 aracın yanısıra 2 evin de camına taş atılarak kırılıp zarar verildiğini tesbit eden ekipler, görgü tanıklarının şüphelinin verdiği eşkal doğrultusunda kapşonlu bir kişi olduğunu belirledi.

Ekipler, kent bilgi ve güvenlik sistemi kameraları ile çevredeki apartmanların güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye alırken, olayla ilgili olarak 17 yaşındaki E.C.'yi gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen şüphelinin alkollü olduğunu ileri sürdüğü ve suçlamayı kabul etmediği öğrenilirken, işlemleri tamamlandıktan sonra "mala zarar verme" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi.  Şüpheli, hastanede sağlık kontrolünden geçirilirken, gazetecilerin "neden yaptınız" sorusunu gülümseyerek cevapsız bıraktı.

Şüpheli hakkında, sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden de  işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, park, halindeki, araçların, camlarını, kıran, şüpheli, yakalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı