Haber Detayı
13 Haziran 2017 - Salı 16:41 Bu haber 5848 kez okundu
 
Beyşehir’de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, mübarek ramazan ayının gelmesiyle sebebiyle düzenlenecek ramazan programları yarın başlıyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, göl kıyısındaki festival meydanında düzenlenecek ramazan programlarının yarın akşam başlayacağını ve bir hafta boyunca devam edeceğini söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri ramazan programları için vatandaşları çocuklarıyla birlikte festival alanında buluşmaya davet eden Özaltun, 14-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ramazan programlarının içeriğiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Onbir ayın sultanı ramazan ayı nedeniyle düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımıza ve çocuklarına yine unutulmaz bir ramazan yaşatmayı amaçlıyoruz.  Çarşamba akşamı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan programlarımızda çocuklarımıza yönelik her gün animasyon gösterileri, hediyeli yarışmalar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenecek. Yine çocuklarımız için Hacivat-Karagöz, Aşuk Maşuk oyunu, meddahi hikaye anlatımları, orta oyunu gösterilerinin yer alacağı ramazan akşamlarında, ilahi ve Türk tasavvuf musikisi konserleri ve sema gösterilerimiz de olacak.  Vatandaşlarımıza, programlar esnasında Osmanlı macunu ile Osmanlı şerbeti ikramlarımız olacak. Kısacası, bir hafta boyunca mübarek gecelerde dolu dolu geçecek bir ramazan programı organizasyonunda yine ilçemiz halkının karşısında olmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Ramazan, Etkinlikleri, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı