Haber Detayı
13 Haziran 2017 - Salı 11:39 Bu haber 5148 kez okundu
 
Beyşehir İş Dünyası İftarda Bir Araya Geldi
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası üyelerini, geleneksel iftar sofrasında bir araya getirdi.
Güncel Haberi
Beyşehir İş Dünyası İftarda Bir Araya Geldi

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası tarafından Yalı Balık Evinde verilen iftar yemeğine; Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Garnizon Komutanı İlçe Askerlik Şube Başkanı PER. YZB. Alper Arıkan, İlçe Jandarma Komutanı YZB. Yalçın Urlu, İlçe Emniyet  Müdürü İbrahim Taşdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikol, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Akademisyenler, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Odaya üye firmaların temsilcileri katıldı.

        Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti. Şırnak’ta helikopter kazasında ve 15 Temmuz hain darbe girişimde ve terör saldırılarında şehit olan askerlere, emniyet görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, Gazilerimize de acil şifalar diledi. Başkan Gül “Odamız, bölgemizde Milli istihdamı artırmak için ticaret ve sanayimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarına devam etmektedir ve üyelerimizin sorunlarının masaya yatırıldığı çeşitli toplantılar düzenledik ve ilgililere ileterek sorunların çözümü noktasında takipçisi olduk. Bölgemiz ekonomisine yapmış olduğunuz bu değerli katkılardan dolayı Odamızın tüm üyelerine Meclisim ve Yönetim Kurulum adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

         Beyşehir Ticaret Odası’nın her yıl ramazan aylarında bu iftar programlarını geleneksel hale getirdiğini belirten Gül, mağfiret ve bereket ayı olan ramazanın tüm İslam alemine, huzur, barış, kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, İş, Dünyası, İftarda, Bir, Araya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı