Haber Detayı
18 Nisan 2017 - Salı 09:32 Bu haber 6126 kez okundu
 
Beyşehir'de Şehitler Anısına Futbol Turnuvası
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerin anısına düzenlenen Kaymakamlık halı saha futbol turnuvası heyecanı başladı.
Spor Haberi
Beyşehir'de Şehitler Anısına Futbol Turnuvası

BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Beyşehir Gençlik Merkezi Spor Tesisleri’ndeki sentetik halı sahada başlayan turnuvanın açılış töreninde konuşma yapan Kaymakam Muzaffer Şahiner, sporun ortak paydası olan kardeşliğin, barışın ve güzelliğin ortaya çıkarılmasında büyük önemi olduğunu belirterek, "Biz de bu anlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte  bir halı saha futbol turnuvası düzenledik.8 kurum ve 5 esnaf takımımızdan oluşan ekipler katılıyor. Başarılar diliyoruz. Tüm arkadaşlarımızı şampiyon olarak görmek istiyoruz. Kurumlararası kaynaşmanın ve dayanışmanın da sağlanacağı bir turnuva olmasını diliyoruz. Hakeza, bu turnuvalarda kardeşliğin pekişmesi diğer mahallelerimizde de bu tür turnuvalar yapmaya bizleri teşvik edecektir. Bu nedenle centilmenliğin ön planda olmasını temenni ediyoruz" dedi.

 

Konuşmanın ardından ilçe protokolü penaltı atışları gerçekleştirdi. Ardından turnuva, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 112 Acil Servis takımları arasında oynanan karşılamanın ardından başladı. Turnuvanın startını ise maçın başlama vuruşunu birlikte yapan Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül verdi.

Turnuvanın büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Şehitler, Anısına, Futbol, Turnuvası,
Yorumlar
Haber Yazılımı