Haber Detayı
08 Kasım 2017 - Çarşamba 15:35 Bu haber 7695 kez okundu
 
Beyşehir'de Tablo Gibi Sonbahar Yansımaları
BEYŞEHİR - Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda sonbahar mevsimi ile beraber rengarenk görünüme bürünen ağaçların ortaya çıkardığı güzel manzara, görenleri büyülüyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Tablo Gibi Sonbahar Yansımaları

BEYŞEHİR -Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük ikinci milli parkı durumunda olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın her mevsim farklı güzellikler sergilediğini, sonbahar mevsiminde de ziyaretçilerine tablo gibi görüntüler yansıttığını belirtti.

        Özaltun, son yıllarda ziyaretçi ilgisi giderek yoğunlaşan Beyşehir Gölü’nde yaz mevsiminin geride kalması sonrasında başlayan sonbahar döneminin de son günlerinin yaşandığını hatırlattı. Kasım ayında sonbahar güzelliklerinin yörede zirve yaptığı bir dönem olduğunu vurgulayan Özaltun, doğa severlerin de ilgi gösterdiği Beyşehir’e fotoğraf tutkunlarının da akın ettiğini kaydetti.

       Sonbahar dönemin Beyşehir’de  göl kıyılarının ve değişik kesimlerdeki ağaçların ilçeyi ziyaret edenlere eşsiz bir renk cümbüşü sunduğunu vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:  “Sonbahar mevsiminin son demlerinin yaşandığı bugünlerde ilçemiz rengarenk görüntüleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Dört mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı ilçemizde,  dökülen  sararmış ve kırmızının farklı tonlarına bürünmüş yapraklarıyla ağaçlar,  rengarenk bir görsel sunuyor. Fotoğraf severler de, bu kartpostallık eşsiz görüntüleri sergilemek için ilçemizin değişik bölgelerinde, farklı alanlarında mesai yapmayı sürdürüyor. İlçemize her geçen gün artan bu ilgi bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Tablo, Gibi, Sonbahar, Yansımaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı