Haber Detayı
07 Kasım 2017 - Salı 08:40 Bu haber 4461 kez okundu
 
Beyşehir'de Yeni Öğrencilere Bölge Gezisi
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilere, Beyşehir ilçesini tanıtabilmek için gezi programı düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Yeni Öğrencilere Bölge Gezisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kültür Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen geziye SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilerin katıldığını söyledi. 

       Öğretim görevlileri nezaretinde gerçekleştirilen tanıtım gezisi çerçevesinde öğrencilerin Beyşehir’in tarihi mekanları ile doğal güzelliklerini yakından görme ve tanıma fırsatı bulduğunu belirten Özaltun, “Geziye katılan öğrencilerimiz, tahsis ettiğimiz otobüsümüzle birlikte kendilerine eşlik eden Beyşehir Belediyesi Sosyal Kültür İşleri Birimi görevlimizle birlikte tarihi Eşrefoğlu Camisi, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu, tarihi Kubad Abad Sarayları ile Beyşehir Gölü çevresini gezdi. Ayrıca, öğrencilerimize Hüyük ilçesindeki sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu Sonsuz Şükran Köyü’nü de gezdirdik. Benzer programlarımız Ali Akkanat Kampüsü’ndeki diğer fakültelerimizde bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilerimiz için de sürecek” dedi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Yeni, Öğrencilere, Bölge, Gezisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı