Haber Detayı
02 Mayıs 2018 - Çarşamba 13:35 Bu haber 13925 kez okundu
 
Beyşehir'de Tübitak 4006 Bilim Fuarları Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Atatürk Ortaokulu, Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İhsan Kabadayı Ortaokulu tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Tübitak 4006 Bilim Fuarları Devam Ediyor

BEYŞEHİR - Beyşehir'de Atatürk Ortaokulu, Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İhsan Kabadayı Ortaokulu tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK bilim fuarlarının açılışı gerçekleştirildi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğrenciler kendisinin ve toplumun yarınını daha yaşanır bir hale getirmek için tasarladıkları projelerini sergilediler.  

    Sırasıyla açılışı yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim fuarlarında Atatürk Ortaokulunda 40 öğrencinin hazırladığı 20 proje, Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 57 öğrencinin hazırladığı 21 proje ve İhsan Kabadayı Ortaokulunda ise 37 öğrencinin hazırladığı 20 proje tanıtıldı.

      Okul öğrencilerinin bilimsel çalışmalarının sergilendiği fuarların açılışı öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Fuarı gezen davetlilere öğrenciler tarafından bilgi verildi. Danışman öğretmen ve öğrencilerinin aylar öncesinden araştırıp geliştirdikleri projeleri katılımcılara tanıttılar. Katılımcılardan gelen soruları rahatlıkla cevaplayan işin öznesi olan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

    Ayrıca 18 Nisan’da başlayan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışlarının ilçedeki okullarda devam edeceği bildirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Tübitak, 4006, Bilim, Fuarları, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı