Haber Detayı
01 Mayıs 2018 - Salı 15:14 Bu haber 5225 kez okundu
 
Şehrin En Önemli Sanatsal Etkinliği 2 Mayıs’ta Başlıyor
Konya’nın en önemli kültür-sanat etkinliklerinden biri olan Konya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni, bu yıl “Selçuklu Saklı Değerler” temasıyla kapılarını 2 Mayıs Çarşamba günü açıyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Şehrin En Önemli Sanatsal Etkinliği 2 Mayıs’ta Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni, sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 2004 yılından bu yana toplumun her kesimi tarafından büyük ilgi gören ve 600 bini aşan mezunu ile Konya’nın en büyük ailesi konumunda olan KOMEK, 14. Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni’nin temasını “Selçuklu Saklı Değerler” olarak belirledi. Konya’nın en önemli kültür-sanat etkinliklerinden biri haline gelen sergi ve bilgi şöleninde 20 branşta binin üzerinde birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünler sergilenecek.

2 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ 10.30’DA AÇILIYOR

Hazırlıkları tamamlanan 14. Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni’nin açılışı, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi Konyanüma’da yapılacak.

ÇOK SAYIDA PROGRAM VE SANATSAL ETKİNLİK YAPILACAK

Birbirinden değerli eserlerin sergilenmesinin yanı sıra Uluslararası Kadın İstihdamı Çalıştayı’nın da yapılacağı Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni 12 Mayıs’a kadar; müzik ve şiir dinletileri, konserler, anlık yarışmalar, söyleşiler, paneller, uygulamalı gösteriler gibi çok sayıda sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şehrin, En, Önemli, Sanatsal, Etkinliği, 2, Mayıs’ta, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı