Haber Detayı
06 Kasım 2017 - Pazartesi 08:30 Bu haber 5223 kez okundu
 
Beyşehir'de Yılın İlk Karı Maç Erteletti
BEYŞEHİR - Kar yağışı, Beyşehir'de Pazar günü oynanması gereken amatör lig müsabakasının ertelenmesine neden oldu.
Spor Haberi
Beyşehir'de Yılın İlk Karı Maç Erteletti

BEYŞEHİR - Konya Süper Amatör Kümede 4’üncü hafta karşılaşması fikstür gereği Beyşehir Belediyespor ile Ilgın Belediyespor arasında oynanması gereken lig maçı, müsabakanın yapılacağı 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nun zemininin karla kaplı olması nedeniyle hakem tarafından ertelendi.

      Stad görevlilerinin yanısıra Beyşehir Belediyesporlu futbolcular da zeminin futbol oynamaya müsait hale getirilebilmesi için maç öncesinden seferber olup, kar temizliği çalışması yaparken, sahaya çıkan hakem karşılamayı erteledi.

       Beyşehirli bazı futbolcular, maçın zemininin futbol oynamaya müsait olduğunu, geçmişte bundan daha kötü zeminlerde amatör maç oynadıklarını belirtip bu karara tepki gösterirken Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert, yaptığı açıklamada, iptalin gerekçeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
       
Sert, “Sahada çizgilerin belli olmadığını ve belli noktalarda oyunun tamamen oynanmaya imkansız olduğunu gerekçe gösterdiler, sporcunun sağlığının daha önemli olduğunu belirterek, maçı iptal ettiler. Biz de saygı duyduk. Ertelenen bu maçın ne zaman oynanacağına ilişkin kararı ise artık federasyon verecek” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Yılın, İlk, Karı, Maç, Erteletti,
Yorumlar
Haber Yazılımı