Haber Detayı
05 Ekim 2017 - Perşembe 19:10 Bu haber 4536 kez okundu
 
Beyşehir’deki Uluslararası Sempozyuma Davet
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, yarın başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek olan 2.Uluslararası Beyşehir Yöresi Sempozyumu
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’deki Uluslararası Sempozyuma Davet

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, yarın başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek olan 2.Uluslararası  Beyşehir Yöresi Sempozyumu öncesinde düzenlediği basın toplantısında kameralar karşısına geçen Sempozyum Başkanı ve Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet Zengin ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ali Akkanat Beyşehir MYO Müdürü Okt.Dr.Oktay Nar, Beyşehirliler’i etkinliğe davet etti.

      Prof.Dr. Zengin, 6-7-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan kongrenin ilkini 2006’da düzenlediklerini hatırlatarak, 2’incisine ise Konya ve ülke dışından yaklaşık 100 akademisyen ile bildiri sahibinin katılacağını söyledi. Zengin, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan yükseköğrenim kurumlarının evsahipliğinde yapılacak sempozyuma verdiği desteklerden dolayı  Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü,Beyşehir Belediyesi ile hayırsever işadamı Ali Akkanat, ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Sempozyum sonunda katılımcılara yönelik olarak göl gezisi düzenleyeceklerini ve ilçenin tarihi mekanlarının ziyaret edileceğini kaydetti.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, Beyşehir’de uzun yıllar sonrasında 2’incisi düzenlenecek sempozyumun Beyşehir’in tanıtımına  ve kültürüne önemli katkılar sunacağını belirterek, Anamas Konukevi’nde yarından itibaren başlayacak etkinliğe tüm Beyşehirliler’i davet etti, emeği geçen herkese teşekkür etti.

       Beyşehir MYO Müdürü Oktay Nar ise, 2’incisi yapılacak sempozyumun daha iyi imkanlar içerisinde gerçekleştirileceğini belirterek, üç gün sürecek etkinlikte ilçe halkının katılımını çok arzu ettiklerini dile getirdi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’deki, Uluslararası, Sempozyuma, Davet,
Yorumlar
Haber Yazılımı