Haber Detayı
03 Ocak 2018 - Çarşamba 09:34 Bu haber 6307 kez okundu
 
Beyşehir Göl Feneri Derneğinde Arabaşı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği arabaşı etkinliğine bu yıl bir yenisini ekledi.
Güncel Haberi
Beyşehir Göl Feneri Derneğinde Arabaşı

BEYŞEHİR - Derneğin aşevinde gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılara arabaşı ikram edildi.

       Beyşehir Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, yaptığı konuşmada, “geleneksel olarak düzenlediğimiz, arabaşı geleneğimizin yanısıra, Göl Feneri Derneğinin kurulmasında ilham kaynağı olan Selahattin Bingöl amcamızı anarak, yad etmek amacıyla bir araya geldik. Selahattin amcamızın yaptıklarının yüzde birini yapabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’de; “toplumdaki yardımlaşmanın; zenginle fakirin buluşması, toplumda huzurun, sosyal dengenin sağlanmasını sağlar, toplumda asayiş ve huzuru sağlar. Yardımlaşmanın en önemli faydalarından biride cimriliğin ortadan kalkmasını sağlar. Göl feneri gibi yardımlaşma derneklerimizde üslendiği misyon itibari ile çok önemli görevler ifa etmektedir” dedi.

        Konuşmaların akabinde, Müftü Mahmut Çelikoğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından; Kaymakam Özdemir tarafından, 17 yıl boyunca Selahattin Bingöl’ün bakımını üslenen Leyla Ildırlı’ya onur belgesi verildi.


       Programın sonunda davete katılan protokol ve Göl Feneri Derneği gönüllülerine Arabaşı ikram edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Göl, Feneri, Derneğinde, Arabaşı,
Yorumlar
Haber Yazılımı